Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman? Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları kimler?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim dizisi yeni sezonu merak içerisinde beklenmektedir. Peki, Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman? Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman? Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman? Sorusu özellikle dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. ATV ekranlarının yayınlandığı her gün reyting rekorları kıran dizisi 2. Sezonu ile ekranlara geri dönüyor. Kardeşlerim 2. Sezona katılan yeni oyuncularda merak konusu olmayı başardı. Özellikle Kardeşlerim Leyla ve Kardeşlerim Ahmet karakterleri dizi yayınlanmadan araştırılmaya başlandı. Kardeşlerim oyuncuları içerisinde yer alacak isimler ile ilgili de araştırmalar başladı. Peki, Kardeşlerim yeni sezon ne zaman? Kardeşlerim 2. Sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman?

Kardeşlerim 2. Sezon ne zaman? Sorusu arama motorları üzerinde en çok araştırılan konular arasında yer almayı başardı. Kardeşlerim yeni sezon bu akşam saat 20.00 da ATV ekranlarında yayınlanacak. Yayınlandığı her gün reyting rekorları kırmayı başaran Kardeşlerim 2. Sezonu ile seyircisiyle buluşuyor.

Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları kimler?

Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları ile gündeme damgasını vurdu. Dizinin yeni sezonunda yeni isimler karşımıza çıkıyor. Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları arasında karizmatik iş adamı Ahmet Yılmaz ve güzelliğiyle gözleri kamaştıran Leyla Barçın yer alacak. Leyla, okulun popüler karakteri olmayı başarırken, Ahmet karakterinin nasıl olacağı araştırılmaya başlandı. Kardeşlerim Ahmet kimdir? Kardeşlerim Leyla kimdir? Sorusu arananlar arasında yer aldı.

Kardeşlerim Ahmet kimdir?

Kardeşlerim Ahmet

Kardeşlerim Ahmet karakterine dizide Kaan Çakır rol verecek. Kaan Çakır, Yunanistan’lı bir ailenin çocuğu olarak 1 Şubat 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul’da ilk,orta ve lise öğrenimini tamamlayan Kaan Çakır, ta küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgisiyle karşımıza çıkıyor. Okul yıllarında Grease müzikali olmak üzere pek çok tiyatro oyununda yer alan Kaan Çakır, Bir İstanbul Masalı ve Güle Güle de de boy gösterdi. Sevilen oyuncu en son Bodrum Masalı ve Benim Adım Melek gibi dizilerde rol aldı.

Kardeşlerim Leyla kimdir?

Kardeşlerim Leyla

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından söz ettiren Kardeşlerim Leyla karakterini Nazlı Çetin canlandırmaktadır. 29 Nisan 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Nazlı Çetin, Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümü mezunu. 2019 yılında Türkiye genelinde düzenlenen Miss Turkey 2019 Güzellik yarışmasında finale kalmıştı. Reklam filmleriyle oyunculuk yapan güzel oyuncu Şeref Sözü ve Mucize Doktor gibi yapımlarda da rol aldı. Bu sezon Kardeşlerim dizisinde Leyla karakterine can verecek olan güzel oyuncu oldukça popüler.