Huobi'den kripto-fiat operasyonlarını destekleyecek yeni ortaklık

Huobi Global ve Settle Networks'ün Latamex'i arasındaki ortaklık Brezilya, Meksika ve Arjantin'deki kullanıcıların fiat ile kripto para satın alımlarını kolaylaştıracak.

Huobi'den kripto-fiat operasyonlarını destekleyecek yeni ortaklık

Popüler kripto para işlem borsası Huobi Global, yeni pazarlara girmek için rakiplerinin başarısızlıklarından faydalanıyor. Son hamlesi Brezilya, Arjantin ve Meksika'da itibari para ile kripto alım ve satımını mümkün kılmak için Settle Network'ün açık ve kapalı fiat-kripto ödeme ağı geçidi olan Latamex ile ortaklık kurmak.

Borsa öte yandan müşterileri için bir promosyon açıkladı: Bu hizmetin ilk ayında fiat para kullandıkları takdirde sıfır ücretle kripto varlık satın almalarına izin verilecek.

Huobi'nin Küresel Strateji Direktörü Jeff Mei'ye göre, ortaklığın bir sonucu olarak borsa 600 milyon potansiyel müşteriden oluşan bir pazara giriş yapıyor:

''Latin Amerika pazarı 600 milyondan fazla insanı içeriyor ve onlara ulaşma ihtiyacı hissediyoruz. Settle, bu pazara giriş sürecinde bizim için önemli bir ortak olacak. Hedefimiz, fiat ve kripto arasındaki bu boşluğu bütün bölgedeki tüccarlar için hızlı ve verimli bir şekilde kapatmak.'' 

Latamex, faaliyet gösterdiği her ülkede tüm KYC ve AML gerekliklerine uymayı garanti ediyor. Bu şekilde, hem borsa hem de kullanıcıları düzenleyici kurumlardan uygun korumaya sahip olduklarından emin olabilecekler.

Settle Network CEO'su Pablo Orlando da söz konusu ortaklıktan dolayı heyecanlı olduğunu aktardı. Latamex tarafından paylaşılan açıklamalarda, Latamex ve Huobi arasındaki gibi bir ortaklığın kriptoya girmenin kolay yollarına ihtiyaç duyan yeni yatırımcılar için çok yardımcı olacağına ilişkin güvence verdi:

''Dijital varlıkları yerel itibari para ile işletmek için güvenilir, sorunsuz ve uyumlu bir şekilde finansal altyapı sağlayarak Latin Amerikalı kullanıcıların Latamex ürünümüz aracılığıyla kripto varlıklara kolay erişebilmelerine yardımcı oluyoruz.'' 

Settle Network, Latin Amerika'da bir yerleşim ağı değişimi ve sınır ötesi ödemeleridir. Beraber çalışabilir altyapısı, geleneksel ve dijital varlıklar arasında bir köprü görevi görmektedir.

Etiketler