Harmony coin nedir? Harmony coin geleceği

Harmony coin 2019 Mayıs’ta Binance Launchpad’in bir parçası olarak işleme başlarken ölçeklenebilirlik ve ademi merkeziyetçilik çabaları kapsamında bir köprü olarak tasarlanmış merkeziyetsiz bir blok zinciri platformudur.

Harmony coin nedir? Harmony coin geleceği

Harmony coin nedir?

Harmony coin nedir sorusu kripto para yatırımcıları tarafından son zamanlarda sıklıkla sorulan sorulardan biridir. Harmony coin ONE olarak bilinen bir yönetişim belirteci kullanan merkezi olmayan bir blok zinciridir. ONE tokeni projedeki oylama gücünün bir payını temsil eder ve bir hisse ispatı (PoS) mekanizması üzerinde çalışır. Merkezi olmadığı için merkezileşmeyi engellerken işlemlerin hızlı olmasını sağlar. POS protokolü ayrıca ilgili tüm tarafların birbirine güvenebilmesini sağlar ve bu çok büyük bir fayda olarak ön plana çıkmaktadır.

Harmony blok zinciri ölçeklenebilir olmasını sağlamak için parçalama kullanır. Diğer kripto para birimlerinin aksine ONE token saniyede binlerce işlemi işleyebilir. Bu da kısa süre içerisinde daha fazla işlemin gerçekleştirilmesine olanak sağlamakta olup bu özelliği kabul eden işletmeler için önemli bir ayrıcalıktır. Harmony coin özünde kullanıcıların varlıklarını güvenli bir şekilde ticaretini ve depolamasını sağlayan merkezi olmayan bir ağdır.

Harmony coin nedir

Harmony coin haberleri

Harmony coin haberleri sıklıkla aratılırken burada merak edilen konu ise ödeme yöntemi olmaktadır. ONE belirteci ödeme yöntemi olarak kullanılır. Diğer madeni paraların aksine ONE tokeni bir kripto para birimi değildir. Dijital bir varlıktır yani dijital bir para birimidir. Herhangi bir kripto para birimi ile satın alınabilir. Bu yapmaya değer bir yatırım olarak öngörülebilir. ONE belirteci çeşitli durumlarda kullanılabilen bir güvenliktir. Diğer sektörlerdeki işlemler için de kullanılabilir.

Harmony coin ekşi de Harmony coin haberleri kapsamında öne çıkarken Ethereum ağında barındırılan bir topluluk olarak Harmony Ethereum ölçeklenebilirlik sorununa çözümler sunmanın gerekli olduğunu düşünüyor. Bu güçlü parçalama altyapısının tanıtılmasına yol açmaktadır. Diğer blok zincirleri ölçeklenebilirlik sorununu çözmeye çalışsa da Ethereum ağı üzerinde fazla bir etkisi olmamıştır. Bu Harmony'yi diğerleri arasında benzersiz kılar ve ultra hızlı ölçeklenebilirlik için iyi bir alternatif olmaktadır.

Harmony coin yorum

Harmony coin yorum

Harmony coin yorum aşamasında Harmony ağının iki temel amacı öne çıkmaktadır. Ana işlevi ağ katılımcılarını ve üyelerini ödüllendirmektir. Diğer amaç ise insanların birlikte çalışması için bir platform oluşturmaktır. ONE işlem ve depolama için kullanılabilen çok amaçlı bir kripto para birimidir. Bir ticaret aracı olarak kullanılabilir ve tüccarlar alış ve satış fiyatları arasındaki farktan kar edebilirler.

Harmony'nin arkasındaki teknoloji çok güçlüdür ve her saniye yeni bir blok işlemesini sağlar. Bu işlemleri Ethereum'dan daha yüksek bir oranda işlemesini sağlar. Harmony coin projesi 2018 yılında Stephen Tse tarafından kuruldu ve on iki geliştiriciden oluşan bir ekibe sahiptir. Stephen Tse Apple ve Microsoft gibi büyük şirketlerde deneyimleri bulunmaktadır kriptografi alanında doktora sahibidir.

Harmony coin geleceği

Harmony coin geleceği

Harmony coin geleceği kapsamında Harmony projesi umut verici bir kripto para birimi olsa da yüksek riskli bir yatırım olarak değerlendirilmektedir. Yatırımlarınızı kaybetmekten kaçınmak istiyorsanız dikkatli olmak iyi bir fikirdir. Uzun vadede buna değe, bir anlamda faydalı olabilir.

Harmony coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Harmony coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir. Finansman yönteminizi bağladıktan sonra Binance üzerinden Harmony ONE kripto para birimini satın alabilirsiniz. Onaylandıktan sonra Harmony borsasında ONE'ı satın almaya başlayabilirsiniz. Binance'de satın alınabilecek başka birçok kripto para birimi vardır. Risk toleransınıza bağlı olarak bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz. Hatta diğer kripto para birimleri için kullandığınız fonlarla aynı paraları satın alabilirsiniz.

Harmony coin grafik

Harmony coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Harmony coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

Harmony coin grafik

Harmony coin hedef fiyatı

Harmony coin hedef fiyatı 1 dolar seviyelerine oturması beklenirken bunun sebebi olarak POS protokolünün etkisi olabileceği yönünde değerlendirilmektedir. Bu kapsamda belirsizlikleri de barındıran değerlendirilmeler öngörü olarak baz alınmalı ve riskler değerlendirilmelidir.

Harmony coin ne kadar?

Harmony coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Harmony coin kaç dolar?

Harmony coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Harmony coin dolar bazında 0,21 dolar olarak belirtilebilir.

Harmony coin kaç TL?

Harmony coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Harmony coin TL bazında 3,44 TL olarak belirtilebilir.

Harmony coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 2,41B Dolar

Hacim: 103,22M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.