Haftalık hisse önerileri (24 Ekim – 28 Ekim 2022)

Her hafta özellikle yatırımcılar tarafından haftalık hisse önerileri araştırılmaktadır. Bir yatırım firması tarafından 24 Ekim – 28 Ekim haftalık hisse önerileri yayınlandı.

Haftalık hisse önerileri (24 Ekim – 28 Ekim 2022)

Haftalık hisse önerilerinin yayınlanması hemen her yatırımcının dikkat ettiği ve takip ettiği durumlardan olmaktadır. Haftalık hisse önerilerine göre yatırım yaptığınız takdirde kayıp oranınızı en aza indireceksiniz. Geçen hafta Ahlatcı yatırım tarafından hazırlanan haftalık hisse önerileri bu hafta da yayınlandı. Geçen hafta hedef fiyat aralığına CCOLA, ISCTR, SISE, SOKM ve TACVHL kolayca ulaştı. Geçen hafta içerisinde görülen en yüksek seviyesine göre diğer hisse senetleri arasında %20,8 oranında yükseliş yaşayan ISCTR ile %13,1 ile CCOLA yatırımcısına kazandırmıştır. Yani en yüksek getiriyi sağlayan hisse senedi %15,1 ISCTR oldu.

Haftalık hisse önerileri (24 Ekim – 28 Ekim 2022) - Resim : 1

Ahlatcı Yatırım Haftalık hisse önerilerine göre geçen hafta CCOLA, ISCTR, SISE, SOKM ve TAVHL listeden çıkarılırken yerine CEMTS, EKGYO, HALKB, KARSN ve TMSN gibi hisse senetlerini ekliyoruz. Bu hisse senetlerinin hedef fiyat aralığına ulaşması durumunda yatırımcısı oldukça kazanç elde etmekle beraber kayıp oranını da en aza indirecektir.