Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira istifa mı etti?

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira istifa mı etti? Dün akşam gerçekleştirilen Gaziantep FK ve Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK’ya yenilmişti. Hal böyle olunca teknik direktörün istifa edeceği düşünülmeye başlandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira istifa mı etti?

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira istifa mı etti? Dün akşam gerçekleştirilen Gaziantep FK ve Fenerbahçe maçında Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK’ya yenilmişti. Hal böyle olunca teknik direktörün istifa edeceği düşünülmeye başlandı. Vitor Pereira maçtan sonra yaptığı açıklamada istifa sorularına cevap verdi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. Haftasında bulunduğumuz günlerde Gaziantep FK’ya 3-2 mağlup oldu. Bu maç skoruyla ligde beşinci mağlubiyetini alan Fenerbahçe 27 puanda kalırken, Gaziantep FK 21 puana yükseldi. Yapılan maçtan sonra gerçekleştirilen basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, beklemedikleri ve istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Maçtan sonra yapılan basın toplantısında açıklama yapan Vitor Pereira istifa sorularına da cevap verdi.

Vitor Pereira: Beklemediğimiz bir mağlubiyetti

Vitor Pereira

Vitor Pereira tarafından maç sonrası yapılan değerlendirmelerde istifa sorularına da cevap verdi. Vitor Pereira tarafından:

Tüm hazırlıklarımız bu maçı kazanma yönündeydi. Bu seviyede olmaması gereken bir hatayla puanımızı düşürdük. Birinci golden hemen sonra bir süre beraberliği yakaladık. İkinci golü ararken bir bakmışız ki ikinci golü de yemişiz. Sonrasında yine beraberliği yakalasak da yapılmaması gereken hatalar yaptık. Şampiyon olmak isterken bir takımın bunu kaçırmasına anlam veremiyorum denildi.

İstifa kararı gazetecilerle konuşulmaz!

Bir gazeteci tarafından istifa edecek misiniz? Sorusuna sert bir şekilde “istifa kararı gazetecilerle konuşulmaz” diye cevap veren Vitor Pereira, maçın kaybedilmesinin sebebini hala bulamadığına da değinmeden geçemedi.