En yüksek performansa sahip kripto para Solana

Kripto pazarında kar elde etme. Dünkü işlem günüyle karşılaştırıldığında, Solana hariç, bugün oyunda çok az hareket var.

En yüksek performansa sahip kripto para Solana

Böyle günler de olmalı. Kripto piyasası 2 Eylül Perşembe günü yeşil sayılar bastıktan sonra, bugün kripto dünyasında durgunlaşıyor. Örneğin Bitcoin (BTC) 49.682 ABD dolarından işlem görüyor, bu da 24 saatlik karşılaştırma değerinin yalnızca bir firketesinin üzerinde. 3.803 ABD doları olan Ether (ETH), önceki günün seviyesinin yüzde 1,1 üzerinde.

En yüksek performansa sahip kripto para Solana - Resim : 1

Cardano (ADA) (eksi yüzde 2,5), Binance Coin (BNB) (eksi yüzde 1) ve Dogecoin (DOGE) (eksi yüzde 1.3 ) gibi altcoinler kayıpları kabul etmek zorunda. Burada yatırımcılar kar almadan yapamazlardı.

Solana Meraklıları Sevinçliler

Ancak günün açıklanması gereken bir kazananı var: Solana'dan (SOL) bahsediyoruz. Akıllı sözleşme platformu bu ay etkileyici bir ralli yaşadı. Haftalık bazda ise yüzde 80,6 artış var. Son 30 gün içinde yüzde 300'ün biraz altındaydı.

Bazı piyasa gözlemcileri, Proof of Stake coin SOL'un masalsı yükselişinde Ethereum değişiminin ilk işaretlerini görebilirler. Sonuçta, Solana blok zinciri, akıllı sözleşme platformuna benzer bir kullanım durumu sunar. Ve gerçekten de: DeFi uygulamalarına ve NFT'ye olan yoğun talep nedeniyle ETH blok zincirinin devam eden tıkanması sırasında, Solana gibi yatırımcılar giderek daha fazla yatırımcıların odağına giriyor. Çünkü daha düşük bir ağ kullanımı, aynı zamanda daha düşük bir ücret seviyesi anlamına gelir.

Dolayısıyla, “Toplam Değer Kilitli”nin, yani Solana'daki DeFi uygulamalarında birikmiş sermayenin bugünlerde yalnızca bir yön bilmesi şaşırtıcı değil.

Etiketler