Dolar kuru fiyatları düşürdü! Market etiketleri ile ilgili açıklama…

Döviz kurunda yaşanan hızlı yükselişten dolayı marketlerde gelen zamlar vatandaşları tedirgin etmeyi başarmıştı. Dolar kuru fiyatları düşürdü! Market etiketleri ile ilgili açıklama…

Dolar kuru fiyatları düşürdü! Market etiketleri ile ilgili açıklama…

Döviz kurunda yaşanan hızlı yükselişten dolayı marketlerde gelen zamlar vatandaşları tedirgin etmeyi başarmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası dolar kuru sert şekilde düştü. Dolar kurunda yaşanan düşüş vatandaşlar tarafından market ürünlerinde olan zamların geri çekilip çekilmeyeceğini merak ederken konuyla ilgili açıklama geldi.

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç tarafından yapılan açıklamada marketlerde fiyatlar roket hızında çıkıp paraşüt hızında inmemeli. Üyelerimize çağrı yapıyorum. Fiyatlara hemen güncelleme yapılmalı.

Fiyatlar %40 düşecek!

Dolar kurunda yaşanan düşüş sonrası vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden market zincirlerine etiketleri yükselttiğiniz hızda indirin dedi. Dün de Ak Parti Meclis Grup toplantısı öncesi soruları cevaplayan Ticaret Bakanı Mehmet Muş’ta gıda fiyatlarında indirim yaşanıp yaşanmayacağıyla ilgili sorulara dolar kurunda yaşanan düşüşe bağlı olarak fiyatlarda gevşeme bekliyoruz açıklamasını yaptı.

BİM Market tarafından yayınlanan aktüel ürünler kataloğu incelendiğinde un fiyatının bir nebze de olsa düştüğünü gözlemledik. Diğer ürünlerde indirim yapıldığı takdirde www.birborsa.com olarak siz değerli okurlarımızla paylaşmaya özen göstereceğiz. Siz de bizi takipte kalarak konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. En güncel zam ve indirim haberlerini sizlere sunmakla beraber sizlere bilgi verici haberler yapmaya özen gösteriyoruz.