DOKTA Hisse Fiyatında Bugün Düzeltme Olacak!

Döktaş Dökümcülük hisse fiyatı açılışta düzeltilirken, yeni pay alma hakkının referans fiyatı da belirlendi.

DOKTA Hisse Fiyatında Bugün Düzeltme Olacak!

Döktaş Dökümcülük (#DOKTA) şirketi, bedelli sermaye artırımı sürecine gidiyor. Hissedarları, 06.11.2023 ile 20.11.2023 tarihleri arasında, 15 gün boyunca yeni pay alma haklarını (rüçhan hakları) kullanabilecekler. Bedelli sermaye artırımı, şirketin sermayesini güçlendirmek ve projelerini finanse etmek amacıyla gerçekleştiriliyor.

Fiyat Düzeltilmesi Uygulanıyor

Borsada işlem gören şirketlerin bedelli sermaye artırımına gitmesi durumunda, hisse senetlerinin fiyatında düzeltme yapılıyor. Döktaş Dökümcülük hisseleri için de bu düzeltme, açılışta gerçekleştirilecek. Bu düzeltme, yeni sermaye artırımı ile ilgili işlemlerin şeffaf ve adil bir şekilde yürütülmesini sağlamayı amaçlıyor.

Fiyat Bilgileri ve Referans Fiyatı

Döktaş Dökümcülük'ün açılıştaki teorik fiyatı şu şekildedir: "DOKTA.E %100 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 40,70 TL" (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.) Ayrıca, yeni pay alma hakkının (rüçhan hakkı) referans fiyatı da belirlendi ve "39.70 TL" olarak duyuruldu.

Bu gelişmelerle birlikte, Döktaş Dökümcülük, sermaye artırımı sürecini başlatarak gelecek projelerine finansal destek sağlamayı hedefliyor. İlgili tarihler ve fiyat düzeltmeleri, yatırımcılar için önemli bir süreci işaret ediyor.

DOKTA DOKTAS DOKUMCULUK TICARET VE SANAYI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 35.18
Satış 35.36
Değişim -0.88%
Son Değer 35.3
En yüksek 37.32
En düşük 35.16
Haftalık Değişim -0.7311%
Aylık Değişim 6.1334%
Yıllık Değişim 15.0586%
Etiketler