CYT coin nedir? | CYT Token | Coinary Token

CYT coin Dragonary oyununun yerel kripto para birimi olarak bilinirken Binance Smart Chain’de dağıtılmaktadır. Amaç oyunda belirli hedeflere ulaşmak ve her gün dağıtılan Coinary Token kriptosuna sahip olmaktır.

CYT coin nedir? | CYT Token | Coinary Token

CYT coin

CYT coin ürünlere ve projelere fon sağlamayı amaçlayan bir PoS yani hisse kanıtı kripto para birimidir. CYT Token müşterilere kripto para şeklinde dağıtılacak benzersiz bir ürün markasına eklenmektedir. Coinary Token 20 Mayıs 2018'de Binance Smart Chain'de (BSC) piyasaya sürülen bir BEP-20 tokenidir. Ağ bir Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasıyla güvence altına alınmıştır. Şu anda Binance, PandaSwap (V2) ve CoinMarketCap dahil olmak üzere ilk üç borsada yer almaktadır. Platform ayrıca duyurular ve ürün güncellemeleri yayınlayarak güncel bilgiler sağlamaktadır ve buna ek olarak ERC-20 standardını kullanan bir oyun para birimidir.

CYT

CYT kripto para ERC20 ve BEP20 teknolojilerini kullanan bir kripto para birimidir. CYT coin Binance'in akıllı zincirinde ve Callisto ağında kullanılmaktadır. Bu CYT coini kripto yatırımcıları arasında popüler bir seçim olmasını sağlamaktadır. Bu iki borsa çeşitli platformlarda işlem yapmak için kullanılabilir. CYT nispeten yeni bir kripto para birimidir ancak büyüme potansiyelinin etkileyici olduğunu belirtmek önemlidir.

Dragonary coin

Coinary Token bazı kişiler tarafından Dragonary coin olarak da bilinebilir bunun sebebi ise Dragonary ve diğer çevrimiçi oyunlar gibi oyunlarda kullanılmasıdır. Oluşumu Bitcoin'e çok benzemekte ve oyuncuların ilerlemesini izlemek için kullanılmaktadır. Fiyatı günlük olarak dalgalanabilir ve kripto paranın fiyatı ne sıklıkla alınıp satıldığına göre değişkenlik de gösterebilir. Bunun yanı sıra oyunda Dragonary coin birçok şekilde kullanılmaktadır. Örneğin ejderhalarının istatistiklerini geliştiren oyuncuları ödüllendirmek için kullanılmaktadır.

cyt coin

Dragonary Token

CYT coin Coinary multiverse'deki ana para birimidir ve CYT Dragonary Token olarak da adlandırılabilir. Buna ek olarak para birimi CYT'ye dönüştürülebilir ve kullanıcıların hesaplarına yatırılabilir. Ayrıca Dragonary Token yakmaları Dragonary oyunundaki tek gelir kaynağıdır. CYT'nin fiyatının bir sonucu olarak oyunun geliştiricileri çok karlı sonuçlara da ulaşabilir.

Coinary Token

Coinary Token BEP-20 teknolojisini kullanmaktadır ve maksimum arzı bir milyar jetondur. Kripto paraların sadece %16'sı yatırımcılara dağıtılmıştır. Ancak yine de yüksek kaliteli ödüller kazanmak için bu kripto para birimine yatırım yapmaya değer olarak görülmektedir. Ancak yatırım yapmadan önce ne ile ilgili olduğunuzu anlamanız faydalı olacaktır. Bazı insanlar Coinary Token değişkenliğinden çekince duysa da ondan kar etmek de gayet mümkün olabilir.

CYT Token

CYT Token kripto uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından desteklenmektedir. Ekip 2016 yılında sektöre katılan ve Latin Amerika'nın en büyük madencilerinden biri haline gelen bir kripto emektarı olan Alejo Chababo tarafından yönetilmektedir. Yohan Graterol da CYT Token ekibinde yer almaktadır. Ethereum Commonwealth ve Ethereum Classic gibi blok zinciri projelerinde çalışmış ve ayrıca yedi yıl boyunca bir Y Combinator başlangıcında mühendislik ekibine liderlik etmiştir.

cyt coin nedir

CYT coin geleceği

CYT coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki işlevsellik açısından Bitcoin'e benzemekte ancak Dragonary gibi oyunlarda daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Diğer birçok oyunda ana para birimi olarak da kullanılır. Kripto para birimi Dragonary ile sınırlı değildir ve kullanıcılar çeşitli eşyalar alıp satabilir. Coinary Token dijital bir para birimi olsa da USD, EUR olmak üzere diğer para biçimleriyle değiştirilebilir.

CYT coin yorum

CYT coin yorum, CYT coin ekşi ve Coinary Token yorum gibi kavramlar yatırımcıların farklı bilgilere erişmek amaçlı kullandığı bazı arama örnekleridir. CYT coin ekonomisini kullanıcılara göre tanımlayan çevrimiçi bir oyundur. CYT coin oyun içi öğeleri takas etmek ve ödüller almak için kullanılmaktadır. Bu öğeler ve ödüller daha sonra kripto para piyasasında işlem görür. CYT kripto para Binance blok zincirinin bir parçasıdır ve sınırlı 1.000.000.000 madeni para arzına sahiptir. Jetonlar yalnızca tek bir işlemde takas edilebilir. Coinary Token ayrıca farklı borsalarda işlem görecektir.

CYT coin nereden alınır?

CYT coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde yeni olması sebebiyle bulunmama ihtimali barındırmaktadır. Borsalarda CYT coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir. CYT kripto parası şimdi birkaç borsada işlem görmektedir. Yatırımcılar parayı Coinbase, Binance veya başka bir borsada da alıp satabilir.

CYT coin fiyat

CYT coin fiyat konusu yatırım yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden biridir.

CYT coin kaç TL?

CYT coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 CYT coin TL bazında 0.171 TL olarak belirtilebilir.

CYT coin kaç Dolar?

CYT coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 CYT coin dolar bazında 2,2 Dolar olarak belirtilebilir.