Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kaçacak delik bulamadılar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yakın zamanda yaptığı açıklamalar ile birçok farklı noktaya değindi. Özellikle PKK alanına değinen Cumhurbaşkanınık açıklamaları haberimizde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kaçacak delik bulamadılar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 ayrı noktada bombaladık, kaçacak delik bile bulamadılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleleri’nde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Kurulu’na katıldı. ‘Kış Kartalı Harekâtı’na ilişkin konuşan Erdoğan, “Dün gece ayrı noktada hedefleri bombaladık ve kaçacak delik bile bulamadılar” ifadelerini kullandı. Türkiye artık dünyanın en önde gelen üretim üslerinden biri olduğunu belirten Erdoğan, “Dünyanın küçüldüğü 2021’de biz büyüdük. İstihdamda 2.7 milyonluk artışla 30 milyon sınırına dayanarak salgın öncesi dönemin de üzerine çıktık.” Dedi. Erdoğan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu da eleştirerek “Lüks otelden, geceliği 100 bin lira olmak suretiyle odadan yapacağınız yayınlarla bu millet aldanmaz, kanmaz.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan PKK’ya karşı dün gece gerçekleştirilen Kış Kartalı Harekatı’na ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. TÜGİK Genel Kurulu’nda konuşan Erdoğan “Dün gece 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık, kendilerine kaçacak delik bile bulamadılar” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin her alanda atılımlarda bulunduğuna değinen Erdoğan, Akkuyu Nükleer Santrali’nin yapımı sürerken bir diğer nükleer santralin de müjdesini verdi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak da “Lüks otelden, geceliği 100 bin lira olmak suretiyle odadan yapacağınız yayınlarla bu millet aldanmaz, kanmaz.” İfadelerini de ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle

İş dünyamızı gençliğin dinamizmiyle bütünleştirerek büyük ve güçlü Türkiye hedefimize yaptığınız katkılar için her birinize şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. İnşallah sizlerle birlikte ülkemize kazandıracak çok eserimiz, çok hizmetimiz, gençlerimize aktaracak çok umudumuz var. Hayali olmayanın hedefi olmaz. Hedefi olmayanın da rotası olmaz. 20 yıldır tüm hayalleri önce hedeflere sonra gerçeklere dönüştürdük. İnsanlarımızın hayatına dokunan her alanda ülkemize çağ atlattık.

Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanları 5’e 10’a katlayan yatırımlarımızla altyapıyı kurduk. Altyapı üzerinde ülkemizi tamamen kendi modeliyle, kendi dinamikleriyle, kendi programıyla dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacak yeni bir atılımın içindeyiz. Milletimizin karışına 2011 yılında 2023 hedefleriyle çıktığımızda birileri buna dudak bükmüştü. Bizi hayalcilikle suçlamıştı. 2023’ün eşiğindeyiz. Türkiye’nin dünyanın önde gelen üretim ve ihracat merkezlerinden biri haline dönüşme sürecini beraberce yaşıyoruz. Dün gece 3 ayrı noktada hedefleri bombaladık, kendilerine kaçacak delik bile bulamadılar.