Bu uygulamalar ücretsiz oldu!

Google play store yakın zamanda bazı ücretli uygulamaları ücretsiz hale getirerek büyük ilgi gördü. Ancak bu durum belli bir süre için geçerli olup sonrasında yapılan indirimler ücretli şekilde olacaktır. İşte o uygulamalar...

Bu uygulamalar ücretsiz oldu!

Bu oyunlar ücretsiz oldu!

Google Play Store ücretsiz oyun dağıtmaya devam ederek bazı sık kullanılan uygulamalar için kısa bir süre ücret alınmama kararı verildi. Son gelen haberlere göre 1.533 TL değerinde 4 mobil oyun ve 9 uygulama kısa süreliğine tamamen ücretsiz hale gelerek uygulamalara büyük oranda bir ilgi yapıldı. Oyun dünyasının en bereketli zamanlarını yaşıyoruz diyeceğimiz bir döneme girmiş bulunuyoruz. Android market bu kez büyük bir hamle yaptı ve değeri 1533 TL olan 4 mobil oyun ve 9 uygulama oyunculara ücretsiz şekilde verileceğini duyurdu. Ancak hemen belirtelim bu yalnızca kısa süreliğine geçerli olacağı için sonrasında yapılacak olan üyelikler tekrar ücretli olarak işlenecektir.

Henüz ne zaman ücretli olacağına dair bir haber verilmedi ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda bulunur ve kısa sürede sona ereceği için sonrasında yapılan üyelikler iptal etmeniz gerekebilir. Genelde 10 gün içinde oyunların yeniden paralı olduğunu varsayacak olursak süreyle sınırlı bu oyunların ömür boyu sizinle olmasını istiyor iseniz Google Play Store girip yükle butonuna basmanız yeterli olacaktır. İnternet hızını da göz önünde bulundurarak yükleme yapmanız daha faydalı olacaktır.

Hangi uygulamalar ücretsiz oldu?