Bu NFT pazarı sağlık hizmetlerinde devrim yaratıyor

Aimedis sağlık sistemini alt üst etmek için yola çıktı. Şirket içi NFT platformu ile şirket şimdi geleceğe doğru bir sonraki adımı atıyor.

Bu NFT pazarı sağlık hizmetlerinde devrim yaratıyor

Bir ay önce  Aimedis'in sağlık hizmetlerini iyileştirmek için blockchain teknolojisini nasıl kullanmak istediğini bildirilmişti. Diğer şeylerin yanı sıra proje, araştırma kurumlarının, ilaç şirketlerinin, tıbbi cihaz üreticilerinin, genom araştırmacılarının ve yapay zeka, otomotiv endüstrisi ve havacılık alanlarından teknoloji şirketlerinin tıbbi ve bilimsel verileri kolayca sağlayabileceği ve satın alabileceği bir şirket içi NFT pazarına dayanıyor.

Dünyanın ilk tıbbi ve bilimsel NFT platformu olan Aimedis DataXChange ile şirket, bilimsel ve tıbbi verilerin yapılandırılmasını, korunmasını ve parasallaştırılmasını basitleştirir ve standartlaştırır. Fikri mülkiyet, lisans ücretleri ve kullanım ücretleri tüm işlemlerde kazanılabileceği için veri paketleri ilk kez şeffaf bir şekilde alınıp satılabilir ve bilimsel veri paketlerine kısmi veya geçici olarak sahip olunabilir.

Bilim ve sağlık sektöründeki veri toplama süreçleri hala koordineli olmadığından ve paraya çevrilmesi zor olduğundan, zaman zaman yapılması gereken çok şey vardı.

Aimedis DataXChange

Yeni NFT platformu sayesinde, veri kayıtları blok zincirinde değiştirilemez bir şekilde anonim olarak saklanır. Özel bir anahtar kullanarak bilgilere yalnızca alıcı erişebilir. Katılımcılar, verilerin tam olarak hangi rotayı izlediğini ve ne için kullanıldığını takip edebilir. Platform, NFT'yi kabaca iki gruba ayırıyor. Bir yandan ilk veri erişiminden sonra yakılan “Tek Kullanımlık NFT”. Öte yandan, kullanıldıktan sonra ekosistemde dolaşmaya devam eden “Multi Use NFT”. İlk varyant, örneğin, bir kez kullanılacak tarifleri veya diğer bilgileri yayınlamak için uygundur, ikincisi ise her tür ampirik araştırma verisi için özel olarak hazırlanmıştır.

Mevcut ağ, Amerika Birleşik Devletleri, Hollanda ve Almanya'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, Kenya ve Zimbabve'den Filipinler, Çin ve Tayland'a kadar uzanmaktadır. Bir köprü kurucu olarak Aimedis, hastaneleri, hastaları, tıbbi araştırma kurumlarını, sigorta şirketlerini ve sağlık alanındaki diğer tüm kilit oyuncuları ve dünyadaki veri işleme zincirini birbirine bağlar. 
Blockchain projesi, beyaz kağıdında platformun potansiyelini açıklıyor:

Aimedis NFT pazarı, gelecekteki veri pazarının bir parçasıdır. Bu yeni pazar, şirketlere ve kurumlara milyarlarca dolarlık bir pazara erişim sağlıyor.

NFT İş ve Telif Hakları

Doktorlar, araştırmacılar ve yukarıda bahsedilen diğer tüm ağ katılımcıları, verileri standartlaştırılmış ve endekslenebilir NFT'ler biçiminde yükler ve bunları satışa sunar. Aimedis, bir NFT oluşturmak ve satmak veya satın almak için bir ücret alır. NFT platformundaki tüm işlemler fiat veya kripto ile ödenebilir. Ancak, önemli indirimler şeklindeki en iyi koşullar yalnızca Aimedis'in kendi AIMX belirteci aracılığıyla elde edilebilir. 

Ayrıca, NFT veri paketlerinin her kullanımı veya yeniden satışı, lisans ücretleri yoluyla ek gelir sağlar. İlgilenenler ana sayfadaki  platforma kayıt olabilirler. Ayrıca Google Play Store ve Apple App Store'dan ve ayrıca herhangi bir PC veya MAC üzerindeki herhangi bir tarayıcıdan edinilebilen bir uygulama vardır

.

Etiketler
NFT