Bu arabası olanlar dikkat! Bir günde 114 bin TL zam geldi

Dolar kurunda yaşanan artış sebebiyle hemen her şeye zam geldi. Döviz kurunun artışıyla beraber yaşanan zamlardan biri de araba fiyatlarına geldi.

Bu arabası olanlar dikkat! Bir günde 114 bin TL zam geldi

Dolar kurunda yaşanan artış sebebiyle hemen her şeye zam geldi. Döviz kurunun artışıyla beraber yaşanan zamlardan biri de araba fiyatlarına geldi. Koronavirüs sürecinde yaşanan artıştan sonra hayatın normale dönmesiyle beraber araç fiyatları daha da artış gösterdi. Araç sahibi olmak isteyen kişiler için araba almak hayal oldu. Bir günde doların artması ve altında yaşanan artış sebebiyle bir günde araç fiyatları daha da arttı. İşte, detaylar…

Bir günde 114 bin TL zamlandı!

Araç fiyatları

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından üst üste alınan faiz indirme kararlarından sonra Türk Lirası yabancı para birimleri karşısında kayıp yaşıyor. Bu durum da döviz kurunda yaşanan dalgalanma sebebiyle enflasyonda artış yaşanıyor. Pek çok sektörde hem yerli hem de yabancı üretim ürünlerine ard arda zam geldi. Gelen zamla beraber aracın başlangıç paketine bir günde 114 bin TL zam geldi. Dün 247 bin TL olan Joy 1.0 Sce 65 bg model Reno Clio araç, bugün 361 bin TL fiyatla satılıyor. Ekonomide yaşanan enflasyon pek çok sektörde yüksek fiyat artışına neden oluyor. Ekonomi piyasasının takipçilerinden olan kişiler tarafından Türkiye’de üretilen en ucuz Clio’nun fiyatı bile 361 bin TL olmuşsa artık konuyla ilgili konuşacak bir şey kalmadı diye açıklama yaptı.

Araç fiyatlarına zam geldiği takdirde www.birborsa.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak güncel fiyatlarla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.