Böyle baba olmaz olsun! 3 kızını öldürdü

Ülkemizde yaşanan olaylar her geçen gün vatandaşı şoka uğratmaya yetiyor! Bir babanın 3 kızını vurması gündeme bomba gibi düştü.

Böyle baba olmaz olsun! 3 kızını öldürdü

Trabzon’un Of ilçesinde kızlarıyla beraber çay bahçesine giden müezzin 3 kızını vurdu. Yaren, Hiranur ve Elif adlı kızlarıyla çay bahçesine giden müezzin Emre Göktaş oturduğu yerde kızlarının başından tabancayla vurarak öldürdü. Emre Göktaş’a yapılan Adli Tıp Kurumu raporunun sonucuna göre cezai ehliyetinin tam olduğu ortaya çıktı.

Trabzon’un Of Müftülüğünde müezzin olarak çalışma gösteren Emre Göktaş, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 112’yi arayıp çağrıda bulunmuştu. 3 kızını öldürdüğünü söyleyen Göktaş’ın kızları Çaykara ilçesinde toprağa verildi. Olayın olduğu yerde silahla yakalanan Emre Göktaş hemen tutuklandı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığında Emre Göktaş ile ilgili bir iddianame düzenlendi. 1. Ağır Ceza Mahkemesince onaylanan bu iddianamede Göktaş’ın cezai ehliyetinin tam olduğuna karar verilirken alt soyu kasten öldürme suçundan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi.

Aklım başımdan gitti!

3 kızını öldüren baba

Çıldırmış baba Emre Göktaş’ın ifadesinde eşiyle arasında problem olduğunu, eşinin bir işte çalışmak istediğini fakat kendinin buna karşı olduğunu söyledi. Kızlarımla gezmeye çıktık, onlar benim önümden gidiyordu. Aklım bir anda başımdan gitti. Belimden silahımı çıkararak kızlarımı vurdum. Gerisini hatırlamıyorum diyen Emre Göktaş ile eşi Sibel Göktaş arasında soruşturma esnasında dava açıldı. İlk duruşmada da geçimsiz çiftin boşanmasına karar verildi.