Bitcoin, bir çatlak ve büyümeye geri dönüş

Bitcoin haftaya büyüme ile başladı.

Bitcoin, bir çatlak ve büyümeye geri dönüş

Ani bir geri dönüşün ve 50.000 doların altına düşmenin ardından Bitcoin yükselişe geçti. BTC, haftaya 52.000 doların üzerinde başlıyor ve yüzde 5 büyüyor.

Diğerleri arasında basit bir düzeltme?  Geçen haftanın sonunda Bitcoin 50.000 dolar işaretinin altına düştü .  Düşüş böylece JPMorgan bankasındaki analistlerin ve aynı zamanda Scott Minerd'ın karamsarlığını doğruladı.

Guggenheim'ın baş yatırım sorumlusu alarma geçti. Mümkün olan 20.000 ila 30.000 dolar aralığında bir getiri tahmin etti. Hafta başında başka bir trend ortaya çıkıyor.

Fırsatlar yaratan bir düzeltme


Yatırım uzmanı Raoul Pal'a göre, piyasa Mart 2020'deki "Kara Perşembe" den bu yana en derin düzelmeyi kaydetti . O zamanlar dünya ekonomisi ilk kilitlenmeler ve bir likidite kriziyle karşı karşıyaydı.

BTC'deki bu ani düşüş, 2017'nin tekrarı için bazı korkulara neden oldu. Ancak Pal için bu, öncelikle bir düzeltme ve yatırımcılar için bir fırsat kaynağı olarak görülmeli. " Bir boğa piyasasındaki düzeltmeler tehdit değil fırsattır, " diye vurguluyor.

26 Nisan'da sabah saat 8: 26'da Bitcoin bu nedenle yüzde 5'ten fazla büyüme ve yaklaşık 52.500 dolarlık bir fiyat gösteriyor. 14 Nisan'daki 65.000 dolarlık ATH'sinden bu yana, ilk kripto para birimi yüzde 24 düştü.

Aynı zamanda, BTC'nin egemenliği veya kripto para birimlerindeki payı şimdi yüzde 50'nin altında. TradingView'in bize hatırlattığı gibi, bu türün son bölümü Temmuz 2018'e kadar uzanıyor. Ancak bu mutlaka kötü bir işaret değil.

Etiketler