ATA Teknoloji Platformları (ATP) halka arz oluyor

ATA Teknoloji Platformları (ATP) 2021 yılının ilk yarısında halka arz oluyor

ATA Teknoloji Platformları (ATP) halka arz oluyor

1997 yılında kurulan ATP (ATA Teknoloji Platformları), finans ve konuk ağırlama sektörleri başta olmak üzere kurumsal şirketlerin ihtiyaç duyduğu yaşamsal (mission critical) platform, yazılım ve hizmetleri geliştiren bir teknoloji şirketidir.

Ata Holding iştiraki olan ATP, çatısı altında bulunan Tradesoft, Zenia, ATP Dijital Dönüşüm ve ATP ArGe markalarıyla teknolojileri müşterileri için rekabet ve maliyet avantajına dönüştürerek, deneyim sunmalarına yardımcı oluyor. Bilgiyi çok boyutlu işleyen ve anlamlandıran teknolojilerle doğru kararların alınmasına destek sağlıyor.

Türkiye, Çin ve EMEA Bölgesinde 450+ müşterisi bulunan ATP, tasarladığı ürünler, uyguladığı projeler ve sunduğu hizmetleriyle kurumların dijital dönüşüme uyum sağlamalarına ve değişime öncülük etmelerine yardımcı oluyor. ATP ArGe yürüttüğü yapay zeka, büyük veri, makine öğrenimi ve derin öğrenme yatırımları ile kurumların değişimin getirdiği riskleri yönetmelerine ve inovasyon fırsatlarına dönüştürmelerine yardımcı oluyor. ArGe çalışmaları ile bilimsel literatüre de katkıda bulunuyor. 

TP Ticari Bilgisayar Ağı Ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.;

7.170.000 Lot + 1.080.000 Lot Ek Satış

İzahname 14 Nisan’da SPK’ya Sunuldu

Satış Yöntemi Belli Değil

2 Gün Süreyle Talep Toplanacak

Halka Arzın 2021’in İlk Yarısında Yapılması Planlanıyor.

Etiketler