Anonim bir NFT yaratıcısı, Squid Game NFT'lerini satıyor!

Anonim bir NFT yaratıcısının, son dönemin popüler dizilerinden olan Squid Game'in NFT'lerini OpenSea'da sattığı öğrenildi.

Anonim bir NFT yaratıcısı, Squid Game NFT'lerini satıyor!

NFT pazarı OpenSea'de 9194C0 kullanıcı adlı kimliği belirsiz bir NFT yaratıcısı, bazıları 1 Ethereum'dan işlem gören popüler Netflix dizisi Squid Game'den esinlenen 2000'e yakın NFT yarattı.

NFT'ler dizide karakterleri Squid Game'e katılmaya davet etmek için kullanılan kartın kopyalarından meydana geliyor. OpenSea'de yer alan açıklama, her kartın 'maceracı ve gizemli metaverse oyunlarına girmek için bir davet' olduğunu ve marka dışı bir Squid Game metaservse'nin muhtemel gelişimine işaret ettiğini belirtiyor.

Fakat metaverse ya da oyunlarla ilgili detaylar henüz açıklanmadı.

Anonim bir NFT yaratıcısı, Squid Game NFT'lerini satıyor! - Resim : 1

Anonim kullanıcı, OpenSea kullanıcılarının gas ücretlerini ödedikten sonra ücretsiz olarak talep etmelerine izin verilerek 2000 civarı Squid oyun kartının NFT'sini bastı. Bunun yanında, NFT'lerden bazıları basıldıktan sonra 1 ila 3 Ethereum'dan fazla bir ücretle fiyatlandırılıyor ve kullanıcılar arasında alınıp satılıyor.

Telif hakkı ihlali mi?

Ayrıca geliştiricinin OpenSea hesabı, Netflix ya da TV dizisinin yapımcılarıyla herhangi bir bağlantıya geçmemiş. Kore Telif Hakkı Komisyonu, başka bir şahıs tarafından çevrim dışı olarak yaratılan ya da sahip olunan NFT'lerin yayınlanmasının telif hakkı ihlali olabileceğini söylüyor. Fakat şu anda Kore'de NFT'lerin telif hakkı ihlallerini düzenleyen belirli bir yasa mevcut değil.

Anonim bir NFT yaratıcısı, Squid Game NFT'lerini satıyor! - Resim : 2

Etiketler
NFT