Alanyaspor maçı ateşli bitti! Taraftar kızgın: Okan Buruk istifa etti mi?

Bugün gerçekleştirilen Galatasaray Alanyaspor maçı sonrası Galatasaray taraftarı Okan Buruk’a karşı oldukça sinirli tavırlar sergilemeye başladı. Hal böyle olunca sosyal medya üzerinden Okan Buruk istifa çağrıları gelmeye başladı.

Alanyaspor maçı ateşli bitti! Taraftar kızgın: Okan Buruk istifa etti mi?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’a tepkiler çığ gibi büyüyor. Bugün gerçekleştirilen Galatasaray, Alanyaspor maçı sonrası Galatasaray taraftarının tepkisi gecikmesi. Galatasaray Alanyaspor maçının ilk yarısında Galatasaray’ın 2-0 üstünlüğünden sonra ikinci yarıda Alanyaspor 2 gol atarak maçta beraberliği yakaladı. Hakem Ali Palabıyık’ın ilk yarının sonlarına doğru Sacha Boey’e verdiği kırmızı kart sonucu maça 10 kişi devam eden Galatasaray, bugün galibiyet yakalayamadı.

Galatasaray Alanyaspor maçının ikinci yarısında Galatasaray’ın ileri yönlü oynayamaması ve hep kendi kalesini korumaya çalışarak bunun üzerine 2 gol yemesinin ardından Okan Buruk’a tepkiler gelmeye başladı. Özellikle Okan Buruk’un aldığı kararlarla gerçekleştirilen oyuncu değişikliği sonrası maçın kaderi değişince sosyal medya üzerinden Okan Buruk istifa sözleri gelmeye başladı. Hakem Ali Palabıyık maçın son dakikalarında ise Abdülkerim Bardakcı’ya direk kırmızı kart çıkarması da taraftarın sinirlenmesine neden oldu. Peki tüm bu sonuçlardan sonra Okan Buruk istifa etti mi?

Okan Buruk istifa etti mi?

Son zamanlarda Galatasaray’ın oynadığı oyunlar taraftarlar tarafından eleştirilmeye başlandı. Özellikle bugün alınan kararlardan sonra Alanyaspor ile Galatasaray arasında olan maçın ilk yarısında galibiyet ikinci yarısında beraberlik olması taraftarı kızdırmaya yetti. Sosyal medya üzerinden Okan Buruk istifa sözleri yükselmeye başladı. Henüz Okan Buruk tarafından istifa edilmedi. Taraftarın bu denli kızgın olması elbette herkesin dikkatini çekmedi değil.

Alanyaspor maçı ateşli bitti! Taraftar kızgın: Okan Buruk istifa etti mi? - Resim : 1

Alanyaspor maçı ateşli bitti! Taraftar kızgın: Okan Buruk istifa etti mi? - Resim : 2