650 ABD bankası Bitcoin'in benimsenmesini teşvik ediyor

Bitcoin yatay eğilimini sürdürüyor. Bu arada ABD bankaları, müşterilerine dijital değer deposu için satın alma seçenekleri sunarak kripto kullanımını teşvik ediyor.

650 ABD bankası Bitcoin'in benimsenmesini teşvik ediyor

Batıdan gelen bir esinti, Bitcoin oranını daha da yana doğru yönlendiriyor. Neredeyse yüzde 2'lik hafif bir fiyat kaybıyla, dijital değer deposu henüz 40.000 aralığına saldırmaya cesaret edemiyor. Haftalık bazda, kripto para birimi hala neredeyse yüzde 5 geride kalıyor.

Rotanın yakında tekrar kuzeye döneceğine dair bir gösterge, ABD finansal hizmetler sağlayıcısı NCR ile New York Digital Investment Group (NYDIG) arasında bir anlaşma anlamına gelebilir. Çünkü Forbes'un bildirdiği gibi, işbirliği ABD'deki 650 bankaya, müşterilerine, kendilerini tutmak zorunda kalmadan Bitcoin için satın alma seçenekleri sunma fırsatı veriyor. 

Bazı eyaletlerde, örneğin Kaliforniya'da olduğu gibi kripto para birimi ticareti yapmak bile mümkündür. İşlemler, ödeme hizmeti sağlayıcısının uygulaması aracılığıyla yürütülür.

Ortaklık, öncelikle ABD'de Bitcoin'in benimsenmesini teşvik ediyor. Rapora göre, anlaşma ile yaklaşık 24 milyon insan blok zincirine akabilir. Hizmetin bankalar tarafından sunulması da daha fazla güven sağlamalıdır.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler