Elon Musk

Elon Musk, 28 Haziran 1971'de dünyaya geldi. Doğduğu ülke Güney Afrika dışında, Kanada ve Birleşik Devletler vatandaşıdır. Günümüzde Musk Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaktadır.

Musk aynı zamanda SpaceX'in kurucusu, CEO'su ve mühendislik ile tasarım ofisleri şefi; erken yatırımcı, Tesla, Inc.'in CEO'su ve ürün mimarı; The Boring Company'nin kurucusu; Neuralink'in kurucu ortağı; OpenAI'nin kurucu ortağı ve ilk eş-başkanıdır.

Ünlü Analistten Şok Dogecoin Yorumu: Yüzde 90'lık Düşüş Kapıya Dayandı
Elon Musk FED'i uyardı! Artık son bulmalı... Musk ile Twitter arasında yaşanan şok gelişme!
Elon Musk hayalini açıkladı! Teknoloji lideri küçülmeye gidiyor! Elon Musk'tan şaşırtan hisse satışı! Tesla araçları için dikkat çekici iddia Musk, Twitter'a karşı hamlesini yaptı Elon Musk attığı tweetlerin cezasını ödeyecek Twitter'da Elon Musk etkisi! Tesla Bitcoin satışlarına devam edecek mi? Elon Musk ve Twitter davasının tarihi belli oldu Cardano kurucusundan Elon Musk’a ilginç teklif Musk, dolandırıcılığı teşvik eden botlarla mücadele etmeyi amaçlıyor. Kuantum piller yakında hızlı mı şarj olacak? Tesla hayranlarına kötü haber Cybertruck iptal! Tesla, Dogecoin ile satışa başlıyor Nicola, Tesla Davasından Vazgeçti! Elon Musk neden Dogecoin'i destekliyor? İşte sebebi Elon Musk'ın Tesla'daki hisse satışı tamamlanmak üzere Elon Musk ne kadar vergi ödeyecek? 2021'de Türkiye'de kripto paralar ile ilgili hangi gelişmeler yaşandı? Elon Musk, Biden'ı geride bırakarak 'Yılın Kişisi' seçildi Tesla CEO'su Elon Musk, şirket hisselerini satmaya devam ediyor Elon Musk'a göre bir bilgisayar oyunun içerisindeyiz! Tesla, Şanghay'daki fabrikası için 188 milyon dolar harcayacak Elon Musk, Tesla hisselerini satmaya devam ediyor Elon Musk, sahip olduğu evlerin tamamını sattı Elon Musk, Tesla'da hisse satışını sürdürdü Elon Musk'a göre Dogecoin, ödeme aracı olarak BTC ve SHIB'den üstün