Dogecoin

Dogecoin Jackson Palmer ve Billy Markus tarafından üretilmiştir. Ocak 2014 tarihine gelindiğinde bu para birimi ulaştığı toplam işlem hacmiyle Bitcoin de dahil olmak üzere çok sayıda kripto para birimini geride bırakmıştır. Yaşanan bu yükseliş devam etmiş ve Dogecoin, 7 Ocak 2018 tarihinde 0,017 dolar zirvesine erişmiştir.

Dogecoin’i diğer kripto para birimlerinden ayıran en önemli özellik deflasyonist değil enflasyonist olmasıdır. Yani dolaşımdaki Dogecoin ile ilgili herhangi bir sınırlama yoktur.

Bitcoin ve benzeri para birimleri sınıra ulaştığında madenciliğe devam etmek bir süre sonra karlı hale gelmeyecektir. Bu nedenle Dogecoin uzun vade işlemleri açısından da avantajlıdır.

Ünlü Analistten Şok Dogecoin Yorumu: Yüzde 90'lık Düşüş Kapıya Dayandı
Bu Yüzden Solana Cardano'yu Geride Bıraktı Bu kripto parada riski alan parayı kazanıyor!
Uzman analist açıkladı: Bu coin yüzde 10.000 kâr yapabilir! Dogecoin kâşifi hangi altcoin'in düşmesiyle şok oldu Bu SHIB ve DOGE analizine dikkat: Olacakları sıralıyor! 9 Altcoin analiz edilerek paylaşıldı Ünlü analist bu 9 coine dikkat çekti Para piyasalarında nasıl kârlı işlem yapılır? Dogecoin güncel durum! Yön yukarı mı? Robinhood CEO’su Dogecoin’in halkın birimi olacağını savundu! Robinhood CEO’su Vladimir Tenev’den önemli Dogeoin yorumu Bitcoin ve Ethereum dirençlerle boğuşuyor DOGE yükselmeye devam ediyor Visa kripto paraları desteklemeye devam ediyor! Tesla, Dogecoin ile satışa başlıyor Kripto paraların gözü onda! Balinaların en çok tercih ettiği altcoin! Dogecoin kurucusunun elinde ne kadar DOGE var? Krpito para madenciliği nedir, Nasıl yapılır? Dogecoin yatırımcılarında panik dalgası! Kripto paralar toparlanamıyor... Düşüş devam ediyor Bitcoin ne kadar oldu? Altcoinlerde son durum Elon Musk'ın paylaşımı Dogecoin'i yüzde 25'in üzerinde yükseltti Dogecoin (DOGE) nedir? Dogecoin'in geleceği 2022 En Çok Kazandıran Kripto Paralar 2022 Charles Hoskinson, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi? Elon Musk'a göre Dogecoin, ödeme aracı olarak BTC ve SHIB'den üstün Memecoinler için uyanış ne zaman? Shiba Inu, Dogecoin'i solluyor mu? Binance, SHIB/DOGE paritesini işleme açıyor Paribu, Shiba Inu'yu listeliyor!