Ünlü analist bu 9 coine dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasalarında yaşanan toparlanmanın ardından bazı Coinler’de ciddi anlamda artış sağlandı. Etheryum’un sadece bir hafta içerisinde yüzde 50 değer kazanmasının ardından bazı Coinler’de hareketlenmeler yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasalarında yaşanan toparlanmanın ardından bazı Coinler’de ciddi anlamda artış sağlandı. Etheryum’un sadece bir hafta içerisinde yüzde 50 değer kazanmasının ardından bazı Coinler’de hareketlenmeler yaşandı. Bu artışlara bakarak kripto dünyasında hâlâ daha büyük fırsatlar olduğunu ve bu fırsatların doğru analizler sonrasında faydalanmanın büyük avantajlar sağladığı apaçık ortada olduğu gözlemleniyor.

Bu yazımızda sizlere ünlü analist Apoorva Bellapu’nun, kripto paralar ile ilgili birtakım düşüncelerine ve öngörülerini yönelik yorumlarını paylaşacağız. Özellikle 9 Coin’e dikkat çeken analist, bu Coinler hakkında yaptığı yorumlara yer vereceğiz. Analistin listesinde yer alan Coinler aşağıdaki listede yer alıyor.

Listede yer alan 9 coin

1.   Etheryum

Çoğu analistinin listesinden yer alan Etheryum, en önemli Altcoinler arasında yer alıyor. Piyasalarda oldukça popüler olan bu Altcoin, akıllı sözleşme yeteneğine sahiptir. Bu yeteneği ile birlikte yatırım yapan kişilerin Etheryum’a ayrıcalık sağlanmasını sağlıyor.

2.   Polkadot

Polkadot’un sahip olduğu tüm blockchain zincirlerini birbiriyle etkileşim sağlamasını ve bu blockchain’leri bağlamasıyla ön plana çıkıyor. Analist Apoorva Bellapu’nun listesinde yer alan bu Altcoin, listede ikinci sırada yer alıyor.

3.   Cardano

Cardano, en önemli Altcoinler arasında yer alıyor. Çoğu kişinin alım taleplerine sahip olan Cardano, listede üçüncü sırada yer alıyor. Kısa sürede büyüme sağlayan Cardano, daha kısa sürelerde işlemlerinin gerçekleşmesi ve enerji tüketim değerleri sayesinde ciddi miktarda talep görüyor.

4.   Solano

Yatırımcılarına ciddi miktarda kazanç sağlayan Solano, listenin dördüncü sırasında yer alıyor. Solana PoS ve PoH mekanizmaları ile çalışması sebebiyle çoğu yatirimci tarafından tercih edilmektedir.

5.   Tether

Piyasalarda oldukça popüler olan Tether, listenin beşinci sırasında yer alıyor. Değeri her zaman 1 Dolara endeksli olan Tether, piyasalarda dalgalanmaların yaşandığı dönemlerde daha büyük taleplerle karşılaşmaktadır. 

6.   Binance Coin

Dünyada yer alan en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance ait olan bu Coin, Binance üzerinde yaptığı kolaylıklar sayesinde kısa sürede değer kazanmıştır.

7.   XRP

Diğer kripto para birimleri arasında takas yapılmada kullanılan XRP, en çok kullanılan Coinler arasında yer alıyor.

8.   DOGECOİN

Elon Musk’la da ilişkisiyle bilinen Dogecoin 2013 yılında piyasaya sürüldü. Kısa zamanda değer kazanmasıyla Dogecoin, listenin sekizinci sırasında yer aliyor.

9.   Shiba

Oldukça düşük fiyatlara sahip olan Shiba, alim rakamları oldukça yüksek seviyelerde yer alıyor. Etheryum tabanlı olan bu Coin, son zamanlarda fiyatlarında pozitif bir yönlü bir artış sağlandı.

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı TCMB'nin Faiz Kararı Piyasaları Nasıl Etkileyecek? Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler