9 Altcoin analiz edilerek paylaşıldı

9 altcoin tek tek analiz edilerek paylaşıldı. Bu 9 coine yatırım yapılır mı? Yoksa bu 9 coinden uzak mı durmak lazım?

Haziran ve Mayıs ayları yıkıcı ay olarak biliniyor. Ancak birçok alt coin kapsamında Temmuz ayının yeşilde kapandığını söylemek mümkündür. Ethereum piyasada mevcut halde bulunan en büyük para birimlerinden bir tanesidir. 7 güne bakıldığında bu para biriminin %50 oranında artış gösterdiği görülmektedir. Bu demek oluyor ki Kripto para birimleri şu an içinde en iyi seviyelerde bulunmaktadır.

9 Altcoin kırılmanın eşiğinde

Ethereum

Kırılmanın eşiğinde olan etherum listenin en başında yerini almaktadır. Yatırım yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği ilk adrestir. Bu kadar fazla tercih edilme sebebi akıllı sözleşme özelliğinin mevcut halde bulunmasıdır. Bu sebepten dolayı da uzun vadeli bir şekilde kalıcı olduğu görülmektedir.

Polkadot

Palkadot sorunsuz olacak şekilde blockchain ağlarını bağlıyor. Bu özelliği sayesinde ise birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Cardano

Geçen yıla bakıldığında kendine geliştiren ve etkileyici olarak bilinen bir alt coin çeşididir. Enerji tüketimi ve aynı zamanda işlem süresinin kısa olması sebebiyle birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Solana

Solana birçok kişi tarafından bilinen ve yatırım yapmayı seven kişiler tarafından büyük getirisi olduğu bilinen bir para birimidir. Poh ve  aynı zamanda pos  isimli mekanizmaların birbiri ile karıştırılması ile çalışma gösterir. Beğenilen özelliği ise uygulamanın merkezi olmamasıdır. Bu sebepten dolayı da çok fazla tercih edildiği bilinmektedir 

Tether

Piyasada mevcut halde bulunan en büyük yapıya sahip olan stablecoinler  arasında yerini alır. Birçok yatırımcı bu para birimini tercih etmektedir. Özellikle döviz kapsamında yatırım yapmak isteyen kişiler ilk olarak tetheri  tercih eder.

Binance Coin

Binance dünyada çok fazla tercih edilen kripto borsalarından bir tanesi olarak bilinmektedir. Alım satım kolay gerçekleşti gerçekleştirilir. Son dönemlere bakıldığında ise değerinin yüksek düzeye ulaşım sağladığı görülmektedir ve bu sebeple de insanlar tarafından çok sıklıkla tercih edilmektedir.

Xrp

Xrp birçok yeteneği sayesinde kişiler tarafından daha fazla bilinir duruma geldi. Son zamanlarda ki değeri de bir hayli artış gösterdi. 

Dogecoin

2013 de portaya çıktı ve en iyi 10 kripto arasında yerini aldı.  Bir çok kişi tarafından ise tercih edilmeye devam ediyor.

Shiba ınu 

Shiba ınu özellikleri gelişmiş olan bir altcoindir. Son zamanlarda ise daha fazla büyüme göstermiştir.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz SPK, Koton Halka Arzını Onayladı PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek