Dogecoin kurucusunun elinde ne kadar DOGE var?

Dogecoin ortak kurucularından Billy Markus, ne kadar Dogecoin'i olduğunu açıkladı ve bir topluluk üyesi olarak görüş bildirme hakkı olduğunun altını tekrar çizdi. 

Dogecoin ortak kurucularından Billy Markus, ne kadar Dogecoin'i olduğunu açıkladı ve bir topluluk üyesi olarak görüş bildirme hakkı olduğunun altını tekrar çizdi. 

Markus Pazar günü attığı bir tweet ile Dogecoin hakkında konuşmasa da hâlâ bir topluluk üyesi olduğunu vurguladı. Markus, 220 bin civarında DOGE'si olduğunu belirtti. DOGE şu sıralarda 0.19 dolara yakın düzeyden işlem görüyor. Bu da Markus'un varlıklarını 41 bin 800 dolar civarında bir seviyeye getiriyor.

Aynı gün bazı tweetler paylaşan Markus, DOGE'yi kodlamaya kesinlikle geri dönmeyeceğini belirtti. Markus, bir kripto projesi üzerinde çalışmanın korkunç olduğunu söyleyerek, ''İnsanlar için ne kadar çok şey yaparsanız, o kadar kötü davrandıklarını keşfettim.” dedi.

Markus ayrıca, kendi durumundaki herkesin insan düşmanı olacağını düşündüğünü de belirtti. DOGE, 2013 yılında Markus ve Jackson Palmer tarafından ortaklaşa oluşturuldu. Palmer, bu sene kripto para birimine geri dönmeyeceğini açıkladı.

Palmer önceden kripto para birimini 'vergiden kaçınma, azaltılmış düzenleyici gözetim ve yapay olarak uygulanan kıtlığın bir kombinasyonu aracılığıyla yandaşlarının zenginliğini artırmak için inşa edilmiş, doğası gereği sağcı, hiper kapitalist bir teknoloji' olarak nitelendiriyor. 

Bu yıl Markus, 2015'te bütün kripto para varlıklarını kullanmış bir Honda Civic'in maliyetine eşdeğer bir miktarda satış yaptığını belirtti. O esnada Markus, bütün kripto para portföyünü yaklaşık 10 bin dolar karşılığında tasfiye etti.

Markus artık DOGE üzerinde çalışmıyor ancak 2021 yılında NFT'lerle ilgilenmeye başladı. Bu yaz, 'Crappy Doodle NFT'lerini' yayınladı. Öte yandan 70 bin dolara satılan 'Capped Doge' gibi farkı parçaların da satışını gerçekleştirdi. 

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı