Charles Hoskinson, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi?

Cardano yaratıcısı Charles Hoskinson, meme token'ların, kullanıcı dostu olmasından uzak olmasına rağmen milyarlarca dolarlık piyasa değerine ulaştığını söyledi.

Cardano (ADA) yaratıcısı Charles Hoskinson, meme token'ların, kullanıcı dostu olmasından uzak olmasına rağmen milyarlarca dolarlık piyasa değerine ulaştığını belirtti.

Hoskinson, 291 bin YouTube abonesine yaptığı açıklamada, kripto projelerinin misyon ve vizyonlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini aktardı.

''Dogecoin'imiz (DOGE) ve Shiba Inu'muz (SHIB) var. Teknik olarak on milyarlarca dolar biriktirdiler. Ancak bakıldığında arakalarında bir sosyal ağ olması dışında hiçbir kullanıcıya yararı yok.

Ancak bu tokenların taraftarları, sosyal ağların kendilerinin değerini gösterdiğini ve bu nedenle ihtiyaçları olan tek şeyin bu olduğunu öne süreceklerdir.

Benim gibi eski kafalı insanlar, gerçek temellere, gerçek işlemlere, gerçek trade gibi şeylere giden yola ve bunların dünyada nasıl devam edeceğine ilişkin bir görüşe sahip olmanız gerektiğini düşünüyor.''

Hoskinson, bazı kriptoların yüksek getirileri nedeniyle, sektörde gerçekçi olmayan beklentilerin ortaya çıktığını belirtti.

''Her sene ekonomik şartlar ne olursa olsun, dünya çapında sonu geçmeyen binlerce kripto projesinin başlatıldığını göreceğiz. Bu beklentilerin artmasına neden oldu ve düzenleyici kurumlar da bu projeler nedeniyle insanları uyarıyor. Fakat sürekli 100x gibi bir vaat varsa bu gerçekçi değildir. Matematik bu şekilde çalışmıyor.'' 

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı TCMB'nin Faiz Kararı Piyasaları Nasıl Etkileyecek? Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler