Kripto paraların gözü onda! Balinaların en çok tercih ettiği altcoin!

WhaleStats, kripto paralarda yatırım yapan balinaları takip eden bir kuruluş. WhaleStats analizlerinin ortaya koyduğu rapora göre bir altcoinde ciddi hazırlık yapılıyor.

Altcoin Balinaları arasında BSC bloğunda en değerli 1000 kripto para cüzdanı incelendiğinde en çok yatırım yapılan altcoin olarak karşımıza çıkan kripto paranın ismi Baby Doge Coin!

En değerli 1000 Binance Smart cüzdanı incelemesi yapan WhaleStats, kripto para birimleri içerisinde en çok işlem yapılan tokenin #BABYDOGE olduğunu duyutrdu.

Altcoin Balinaları Baby Doge Alıyor!

WhaleStats analizinde, uzun süredir en çok işlem gören kripto paranın Ethereum olduğunu daha önceki dönemlerde sizlere bildirmiştik. Bu dönem içerisinde (2021) Ethereum'un fiyatları büyük bir sıçrama yaşamış 700 dolardan 4000 dolara kadar büyük bir yükseliş ile yatırımcılarına büyük paralar kazandırmıştı.

WhaleStats, yeni paylaştığı analizde ise Baby Doge Coin'in popülaritesinin giderek artış gösterdiğini ve bireysel yatırımcıların sosyal medya platformu Twitter'da başlattığı uygulamanın balinalarda etki ettiğini görüyorlar. WhaleStats raporlarına göre Baby Doge Coin yatırımcı sayısı son günlerde Shiba yatırımcısının sayısını geçmiş bulunuyor. 

Yatırımcı profillerinin aynı olması Shiba'da yaşanan hareketlerin Baby Doge Coin'de de yaşanıp yaşanmayacağını sorgulatıyor. 

CoinMarketCap verilerin göre BabyDogeCoin şu an dünyadaki tüm kripto paraların arasında 2800'lü bölgelerde. Aynı zamanda sadece BSC yatırımcıları arasında tam 238.300 kişinin elinde Baby Doge bulunmaya devam ediyor. Yatırımcı sayısının artış göstermesi ve Baby Doge'yi satış gerçekleştirmeden elinde tutan yatırımcı sayısının artış göstermesi. Piyasada dolaşımdaki payların azalmasına bu da fiyatların hızlıca yükselmesine sebep oluyor.

Baby Doge Coin Ne Kadar?

Baby Doge Coin fiyatı şu an için 0.000000003594 dolar fiyatında işleme konu olmaya devam ediyor. Haberin yazıldığı sırada birçok kripto para birimi kırmızı mumlar ile düşüş yaşarken Baby Doge piyasadan pozitif ayrılarak yükselişini devam ettiriyor.

Projesi potansiyelli olan bir kripto para olduğu iddia edilen Baby Doge Coin'de bir mobil uygulama ve BabyDoge isminde bir kart var. Mevzu bahis kart ve mobil uygulamanın ise çok temel kullanım alanları var. Bunlar, Baby Doge’u WooCommerce, Shopify ve Magento gibi e-ticaret platformlarına entegre etmek için Coinpayments ile yapılmış ortaklıklar ve Paws with Cause, Furkids, Best Friends, ASPCA, Humane gibi hayvan kurtarma ve barınaklarla yardım bağışları içeriyor.

 İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

Mayıs Ayı SED Ödemeleri Hesaplara Aktarıldı Türkiye İhracat Zirvesi ve 2028 Ekonomi Hedefleri ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı TCMB'nin Faiz Kararı Piyasaları Nasıl Etkileyecek? Türkiye'nin Tarım Politikalarında Büyük Yenilikler