Borsa güne yükselişle başladı! En fazla para girişi ve çıkışı olan hisseler

Piyasalarda pozitif rüzgarlar eserken, borsa haftanın ortasında yeni işlem gününe yükselişle başladı. Bununla beraber BIST 100 Endeksinde en fazla para girişi ve çıkışı olan hisseler hangileri?

Borsa haftanın üçüncü işlem gününde yükseliş ile devam etti. 540 milyon liralık işlem hacmiyle güne başlayan endeks yüzde 0,38 prim ile 3404,10 puandan açılış yaptı.

En fazla para girişi ve çıkışı olan hisseler

Borsada işlem görmeye devam eden hisse senetlerinde günlük olarak para girişi ve çıkışı olabilir. Para girişinin önemli olabilmesi için sürekliliğin devam etmesi gerekmektedir. Bununla beraber üzerinde işlem gerçekleştirmek istediğiniz hisseye para girişinin düzenli olup olmadığını göz önünde bulundurmalısınız.

BIST 100 Endeksi içerisinde yer alan hisseler üzerinden değerlendirmeler yapılmaktadır. Değerlendirmelerde endeks içerisinde yer alan hisselerin daha aktif piyasaya sahip olması ön planda yer almaktadır. 

En fazla para girişi olan hisseler

En fazla para çıkışı olan hisseler

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi