Shiba Inu (SHIB)

Ethereum tabanlı bir proje olan Shiba INU'nun kısaltması SHIB’dir. 

Shiba INU, Ethereum ağı üzerinde çalışan bir kripto para birimidir. ShibaSwap adını taşıyan, kendi merkeziyetsiz borsası vardır.

'Ryoshi’ adı verilen anonim kişi ya da kişiler tarafından oluşturulan SHIB, 2020 yılının ağustos ayında piyasaya sürülmüştür.

ETF Uzmanından Yeni Yorum: 3 Spot Bitcoin Başvurusu da Ertelenebilir
Shiba Yatırımcısına Müjde: 19 Milyon Shiba Inu Yakımı Tamamlandı! Bu kripto parada riski alan parayı kazanıyor!
Uzman analist açıkladı: Bu coin yüzde 10.000 kâr yapabilir! Son dakika: SHIB için 4 gelişme Shib mucidi yeni altcoin mi çıkardı? Bazı coinlerde yükseliş bekleniyor Altcoin seçimleri ağustos ayı için açıklandı! Bu coinlere dikkat edin 9 Altcoin analiz edilerek paylaşıldı Ünlü analist bu 9 coine dikkat çekti Dünyaca ünlü kripto analistinden güncel Shiba Inu analizi 2022 yılında Shiba nasıl yükselebilir? Shiba Inu Mataverse’de arsa satışına başladı! Microsoft İle Shiba ortak mı oluyor? Shiba 1 Cent olur mu? 8 Şubat Shiba kaç TL? Kripto piyasasında son durum ne? Hangi altcoinler yükselişe geçecek? CoinMarketCap ve Shiba Inu ortak mı oluyor? Shiba Inu geleceği ne olacak? Analistten önemli tahmin! Meme coinlerde son durum! Shiba coinin geleceği 2022 Shiba Inu'nun işlem hacmi ne kadar? Shiba coin, Shiba coin yorum Shiba Inu (SHIB) yakma oranında iddialı beklenti Kripto paralar toparlanamıyor... Düşüş devam ediyor Shiba coin nedir? Shiba coin geleceği 2022 Kasım ayında 2 milyar civarında Shiba Inu (SHIB) yakıldı Kripto Para balinaları 35 Milyar adet Shiba Inu (SHIB) satın aldı Shiba Inu, Twitter hesabından merak uyandıran bir paylaşım yaptı Shiba Inu'nun Twitter'da yayınladığı gizemli video ne anlama geliyor? Elektronik perakende şirketi Newegg, Shiba Inu'yu kabul mu ediyor? Charles Hoskinson, Dogecoin ve Shiba Inu ile ilgili ne söyledi?