Microsoft'un köpek paylaşımı akılları karıştırdı! Microsoft İle Shiba ortak mı oluyor?

Microsoft İle Shiba ortak mı oluyor? Microsoft'un köpek paylaşımı akılları karıştırdı! Henüz böyle bir olay olmasa da hemen herkes tarafından araştırılmaya başlandı.

Dünyanın en gelişmiş ve en büyük şirketlerinden olan Microsoft tarafından yapılan paylaşım herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Microsoft'un resmi twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir tweet dedikodulara neden oldu. Hemen herkes tarafından Shiba ile Microsoft'un ortaklığı konuşulmaya başlandı. 

Metaverse ve yapay zeka yatırımlarıyla ön plana çıkan Microsoft'un attığı tweet hemen herkesi şaşkına uğratırken aynı zamanda kripto para piyasasını da karıştırdı. Microsoft'un dün akşam saatlerinde paylaştığı bir paylaşım herkesi etkiledi. Microsoft tarafından yapılan paylaşımda Teams toplantılarında iki çeşit köpek vardır denilerek toplantılara katılan hayvanlara da gönderme yapıldı. 

Microsoft ile Shiba ortak mı oluyor? 

Microsoft'un resmi hesabından atılan tweet kripto para yatırımcılarının ilgisini çekerek başka şekilde yorumlandı. Özellikle Shiba yatırımcı ve takipçileri Microsoft'un Shiba ile bir anlaşma veya ortaklık açıklama ihtimaline değindiler. Hatta bu paylaşımın altına Dogecoin, Floki gibi kripto para yatırımcıları da yorum yazdı. 

Shiba Inu'nun kıda düre içerisinde metaverse projesi başlatması beklenirken aynı zamanda platformun hedeflerini açıklayacağını sizlere duyurmuştuk. Microsoft ile yayılan dedikodunun Shiba fiyatına etki ettiği de söylenemez. Son 1 haftada %50 oranda artan Shiba şuanda 0,000030 dolardan işlem görmektedir. 

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu