Alfa Romeo, NFT dünyasına giriyor

Alfa Romeo, NFT dünyasına giriyor. İtalyan araç üreticisi olarak gündemlere gelen Alfa Romeo, son zamanlarda popüler olan NFT dünyasına girdiğini açıkladı.

İtalyan araç üreticisi olarak gündemlere gelen Alfa Romeo, son zamanlarda popüler olan NFT dünyasına girdiğini açıkladı. Alfa Romeo tarafından yapılan açıklamayla piyasaya çıkacak yeni araçlarını NFT teknolojisine entegre edeceğini duyurdu. Alfa Romeo tarafından üretilen yeni hibrit elektrikli aracın blok zinciri ve NFT teknolojisini barındıracağı duyuruldu. NFT teknolojisiyle beraber aracın bakımlarının doğru şekilde yapılıp yapılmadığı açık şekilde ortaya çıkabilecek. 

Alfa Romeo NFT dünyasına giriyor! 

Teknolojinin ve dijital dünyanın tüm avantajlarından faydalanmaya başlayacak büyük şirketler arasında yer alacak olan Alfa Romeo yeni çıkaracağı elektrikli araçlarında blok zinciri ve NFT teknolojisini barındıracağını duyurdu. Tonale adını verdiği SUV aracında blok zinciri ve NFT teknolojisini kullanacak olan Alfa Romeo teknolojinin avantajlarından faydalanıyor. 

Dijital dünyanın gelişim göstermesiyle beraber daha çok sanat eseriyle ön plana çıkan NFT'ler aslında blok zinciri teknolojisinin doğrulama ve saklama hizmetlerini kullanmaktadır. Müzikten web sitelerine varıncaya dek hemen her alanda faydalanılan NFT artık otomobillerde de kullanılacak. 

Otomobil sektörü artık NFT dünyasında 

Yıllar önce Fiat'a satılan daha sonra Fiat ile Chrysler iş birliğiyle yeniden kurulan Hollanda asıllı Stellantis bünyesine katılan İtalyan araç üreticisi Alfa Romeo Tonale markalı aracını NFT teknolojisine dahil edecek. Konuyla ilgili Alfa Romeo şirket pazarlama ve iletişim direktörü Francesco Calcara: 

“Değişimimizin en anahtar kelimesi dijitalizasyondur. Tonale, blok zinciri teknolojisiyle bir NFT tutan ilk otomobil olacak. NFT’ler Bitcoin’inizi koruyan dağıtılmış bilgi mantığına dayanmaktadır. Tüm veriler blok zinciri üzerinde kaydedilir.” açıklamasını yaptı. 

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi