Yuga Labs, NFT saldırılarının odağı haline geldi!

Popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ın arkasında olan şirket Yuga Labs, yakın zaman içerisinde bir saldırı beklediklerini dile getirdi.

Popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ın arkasında konumlanan şirket çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu açıklama ile takipçilerinde resmen bomba etkisi yarattı. Şirketin arkasında bulunan Yuga Labs, yakın bir tarih içerisinde bir saldırı beklediklerini takipçileri ile paylaştı.


Yuga Labs kullanıcılarına uyarıda bulundu

Kripto para sistemini önemli alanlarından birisi olan NFT’ler her geçtiğimiz gün içerisinde bir çok kişi tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Lakin bununla beraber NFT sektörü güvenlik sorunları ile de sıklıkla gündeme geliyor. Bu durum NFT sektörünü yakından takip eden vatandaşlarda da tereddütler yaşatıyor. Yuga Labs’ın yapmış olduğu açıklama ile vatandaşları tereddütte düştü. NFT sektörü bu noktada neler yapacak?
 
Yuga Labs kısa bir süre önce resmi Twitter hesabı üzerinden bir duyuru paylaştı. Güvenlik ekiplerinin NFT sektörünü hedef alan bir tehdit grubunu tespit ettiği açıklamasında bulunan şirket, yakın zamanda tehlikeli sosyal medya hesaplarının dört koldan toplu hedef alacak koordineli bir şekilde saldırı başlatabileceğini dile getirdi. Bu durumda NFT’lerin tehlikede olabileceğini aktardı. Resmi Twitter üzerinden paylaşmış olduğu tweet ile takipçilerine; “Lütfen çok dikkatli olun ve güvende kalmaya özen gösterin.” çağrısını yaptı. 


Yuga Labs NFT ile ilgili duyuru yaptı

Geçtiğimiz günler içersinde Yuga Labs metaverse projesi kapsamında Otherside için projenin geleceği, vizyonu ve etiği ile ilgili bir belge yayınladığını paylaşmıştı. Şirket metaverse platformunu daha çok geliştirmek için Litepapet’ı bir basamak taşı olarak gördüğünü de aktarmıştı.
 
Bunun yanı sıra yine hatırlatacak olursak, geçen yıl içerisinde kullanılması durumunda  sınırsız bir şekilde Bored Ape yaratabilecek bir kod bulunuyordu. Yuga Labs bunun ile alakalı yapmış olduğu ilk açıklamasından bir yıl sonrasında, kodu iptal ettiğine açıklık getirmişti.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı