Gucci BAYC Token, ApeCoin'i kabul ediyor

Gucci, BitPay ile yaptığı ortaklık sayesinde artık BAYC tokeni ApeCoin'i kabul ettiğini açıkladı. Açıklanan haberler, Gucci'nin ApeCoin'i ödeme olarak kabul etmiş olduğu ilk mağaza olacağını doğruluğunu aktardı.

Gucci, BitPay ile yaptığı ortaklık sayesinde artık BAYC tokeni ApeCoin'i kabul ettiğini açıkladı. Açıklanan haberler, Gucci'nin ApeCoin'i ödeme olarak kabul etmiş olduğu ilk mağaza olacağını doğruluğunu aktardı. Şu anda, bu lüks markanın seçkin olan mağazalarında sadece ABD'li müşterilere sunuluyor. Gucci'nin artık Ethereum, Bitcoin ve diğerleri de dahil olmak üzere toplamda kabul ettiği on kripto para birimi bulunuyor. Bu, Bored Ape Yacht Club'ın yerel para birimi için büyük bir anı temsil ediyor.

ApeCoin kullanıcıları bu saatten sonra Gucci'de jeton harcayabilir! 

Paylaşılmış bir tweet'te Gucci, haberi toplamda 6.8 milyon takipçisine doğruladı. @Gucci, “Bundan sonra @ApeCoin ödemelerini direk @BitPay üzerinden kabul edeceğiz. Böylelikle ABD'deki seçkin nitelikteki Gucci butikleri mağaza içi satın alımlar için mevcut olan kripto para birimlerini genişletiyoruz. Bu durum da House'un Web3 keşfinde büyük bir başka adım” dedi.


Gucci, web3 dünyasını benimseyebilmek için çok çalışıyor. Son aylar içerisinde, SuperRare ve kendi NFT koleksiyonu doğrultusunda bir anlaşmaya sahip olan Roblox'ta bir Metaverse alanı üzerinde detaylı çalışıyorlar. 


ApeCoin popülaritesini gün geçtikçe artıyor

Gucci artık mağazalarında ApeCoin'i kabul etmesi ile birlikte, token için oldukça önemli bir kilometre taşını işaret ediyor. Bunun yanı sıra, paranın satın alamayacak olduğu bir güven ve meşruiyet sunar. Şimdilerde, lüks markayı takibe alan ve ApeCoin'i bir para birimi olarak kabul etmiş başka birilerinin olduğunu görmek ilginç nitelikte.


Son olarak ise, BAYC madeni parası bu yıl içerisinde Şubat ayının son günlerinden beri piyasa içerisinde. ApeCoin'in şimdiden Gucci gibi oldukça büyük bir moda evinin desteğini benimsemesi harika.
 

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu