ApeCoin güncel teknik analizi: ApeCoin hedef fiyatı kaç dolar?

ApeCoin fiyatı bu hafta yüzde 33 değer kazandı. ApeCoin fiyatı bu yükselişle birlikte Decentraland'dan daha değerli hale geldi.

ApeCoin güncel teknik analizi: ApeCoin hedef fiyatı kaç dolar?

Bu haftaki muhteşem performansın ardından ApeCoin, 1,9 milyar dolarlık mevcut değerleme ile piyasa değerinde bir kez daha Decentraland'ı geride bıraktı. APE ayrıca, son 24 saatte 487 milyon doların üzerinde işlem gören token ile 24 saatlik işlem hacmi açısından MANA'yı geride bıraktı.

ApeCoin teknik analizi

ApeCoin'in fiyatının, Metaverse, Otherside'daki gelişmelerden büyük ölçüde etkilendiği bir sır değil. İki hafta önce, 11 Temmuz'da başarılı ikinci yük testini tamamladıktan ve Animoca Brands ve Yuga Labs'in yaklaşmakta olan Metaverse'leri için inşa ettikleri altyapıyı sergilemeyi başardıktan sonra, ApeCoin'in fiyatı rallisine başladı.

Ertesi hafta, 16 Temmuz'da, Otherside Meta'nın ilk gezisi ApeCoin'in inşa ettiği inanılmaz Metaverse'i sergilediğinde, APE fiyatı daha da sert bir şekilde yükselmeye başladı. Hatta Ethereum'un geçen haftaki önemli fiyat kazanımlarıyla birleştiğinde, ApeCoin'i büyük yükselişi için mükemmel bir fırtına oldu. 

ApeCoin güncel teknik analiz

EthCC konferansı, ApeCoin'in kripto varlığını Decentraland'ı geçerek 1.8 milyar dolarlık piyasa değerinin ötesine fırlatan son yükseliş fiyat artışının ana katalizörü oldu. EthCC sona erdiğine göre, piyasa biraz çekiş kaybediyor. Bununla birlikte, ApeCoin için uzun vadeli duyarlılık yükselişini sürdürüyor. Büyük olasılıkla, kripto piyasaları genellikle hafta sonu boyunca düşük kaldığından, başka bir boğa koşusu denemeden önce piyasa biraz toparlanacak.

ApeCoin topluluğuyla ilgili haberlerde, en son AIP-70 önerisi onaylandı. Teklif, Bored Ape Gazette adlı 24 saatlik bir haber sitesini çalıştırmak için ilk yıl için 150 bin dolarlık bir fon olduğunu gösteriyor. Haber sitesi, destekçileri projeyle ilgili en son gelişmelerden haberdar etmek için çalışan ApeCoin topluluğu üyeleri için en son haberleri ve güncellemeleri sağlayacak.

Etiketler