Galatasaray Maçı Ertelendi! 6 Sporcu Pozitif

Galatasaray Kulübü, konu ile ilgili yaptığı basın duyurusunda 6 sporcunun yeni tip Kovid-19 vakasına yakalandığını bu süreçteki 2 maçın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Spor gündemine bomba gibi düşen haberle birlikte lig yönetimi hemen konuya el attı ve bu süreç içerisinde 2 lig maçını henüz netlik kazanmayan bir tarihe ertelediğini duyurdu. Spor kamuoyunda da büyük yer bulan habere diğer kulüplerden geçmiş olsun mesajı yayınlandı.

Konu ile ilgili GS cephesinden bir açıklama geldi!

Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncularımıza uygulanan PCR testleri sonrasında 6 basketbolcumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın tedavi protokolü ve kontrol süreci başlamıştır. Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde oynayacağımız Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Bellona Kayseri Basketbol maçları, takımımızdaki pozitif vakalar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir." cümlelerine yer verildi.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek