En fazla açığa satış yapılan hisseler açıklandı!

Günün sona ermesi ile birlikte Borsa İstanbul’da yapılan hisse satışları belli oldu. Yapılan açıktan hisse satışları ve detaylarda açıklandı. İşte yatırımcıları şaşırtacak açıktan hisse satışları ve detayları…

Borsa İstanbul’da yapılan hisse satışları belli oldu. 12 Nisan itibariyle 9 milyar 219 milyon liralık bir satış söz konusu oldu. Borsanın toplam hacmi ise 57,4 milyar liradan 73,4 milyar liraya  yükseldi. Günün sona ermesi ile birlikte; en fazla satışı olan hisseler ile birlikte değer kazanan hisselerin de hangileri olduğu merak ediliyor.

En fazla satılan hisseler.

Açığa satış gerçekleştirilen hisseler de belli oldu. İlk sırada Türk Hava Yolları yer alıyor. Bugün en düşük 35,14 ve en yüksek 36,96 seviyesinden açığa satış yapıldı.

Hacim yönünden bakılacak olursa en yüksek açığa satış Garanti Bankası tarafından yapıldı. Hisseler 13,51 en yüksek 13,88 seviyesinden işlem gördü.

Açığa satış yapılan diğer hisseler.

1) Türk Hava Yolları

2) Garanti Bankası

3) Yapı ve Kredi Bank.

4) Akbank

5) Kardemir (D)

6) Emlak Konut GMYO

7) Aselsan

8) Şişe Cam

9) İş Bankası (C)

10) Ereğli Demir Çelik

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu