Yabancıların sıklıkla tercih ettiği hisse senetleri belli oldu

Yabancıların sıklıkla tercih ettiği hisse senetleri açıklandı. Bu hisse senetlerinin hangileri değer kazandı? Günlük olarak alınan hisse senetleri, listesin başında yer alıyor. İşte yabancılar tarafından sıklıkla tercih edilen hisse senetleri

Yabancıların sıklıkla tercih ettiği hisse senetleri belli oldu

Son dönemde özellikle yabancı yatırımcıların aldığı hisse senetleri merak konusu. Haftalık ve aylık olarak yabancıların aldığı hisse senetleri hangileri? Özellikle bazı yatırımcılar anlık olarak hisse senedi satın almak istiyor. Anlık olarak alınan hisse senetlerinin büyük bir kısmı ise günlük olarak al sat işlemi yapılırken kullanılıyor.

Günlük olarak alınan hisseler hangileri?


BİST raporlarına göre, yabancıların günlük olarak tercih ettiği hisseler arasında; EGEPO, EKGYO, YKSLN ve TEKTU ön plana çıkıyor. Bu hisse verileri detaylı incelendiğinde ise yabancıların en yüksek payının EKGYO olduğunu söyleyebiliriz. Bu hissede en yüksek oranın 36.35 olduğunu söyleyebiliriz.

Yabancı payı artan hisseler hangileri?

IPEKE, OZKGY, DOHOL ve KTSKR en fazla dikkat çeken hisseler olarak ön planda yer alıyor. DOHOL listede yabancı payı en yüksek hisse olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca BİST listesine göre; yabancı payı artan hisseler arasında, günlük getirisi eksi 3.1 olan IPEKE dışında zarar ettiren yok.

Yabancı payı haftalık olarak en çok artan hisseler hangileri?

Haftalık olarak yabancı payı en çok artan hisselerde belli oldu. BİST raporuna göre YKBNK, ISFIN ve ULUFA en fazla değer kazanan hisseler olarak karşımıza çıkıyor. ISFIN ise haftalık olarak 13.4 büyüme ile en fazla getiriye sahip.

Alış
Satış
Değişim 106.3399%
Son Değer 102937.05
En yüksek 103896.31
En düşük 102457.11
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler