Binance 28 altcoin için duyuru yaptı

Büyük hacimlere sahip olan Binance, kripto para borsalarında en yaygın şekilde kullanımı olan borsalardan bir tanesidir. Oldukça güvenilir bir platform olan Binance, yüksek hacimlere sahip olması sebebiyle çoğu kisi tarafından tercih edilmektedir.

Binance tarafında yapılan son duyurulara göre Binance, 28 Altcoin’nin listeleneceğini duyurdu. Bu açıklamalara göre Binance, Loans platformu üzerine yeni eklemeler yapıldığı açıklandı. Loans platformunun yanında Staking platformu üzerinde de bir takım eklemler yapıldığı açıklandı. Yazımızın devamında popüler kripto borsası olan Binance üzerinde yeni listelenecek olan Coinler’in hangileri olacağını sizlerle paylaşacağız.
 

Binance bünyesinde yeni eklemeler yapıyor

Oldukça popüler olan Binance borsası Loans platformuna KDA’yı ekledi. Bu eklemenin yanında birde BOND’u ödünç alınabilir bir varlık işlevi olarak eklemesi yapıldı. Kredi platformu olarak, faiz oranlarında, desteklenen kripto varlıklarında, teminat varlığı ve bunun yanında piyasa koşullarında ödünç alınabilir limitler için birçok avantaj sağlıyor.
 

Kredi kartınızla bu coini alabilirsiniz

Kripto para borsalarında bugüne kadar olan alış satış işlemlerinde bir takım yenilikler yapılmaya başlandı. Buna göre kullanıcılar artık istekleri zaman kredi veya banka kartı kullanarak WTC satın alabilme şansına sahip olacaklar.


WTC satın alabilmek için bazı para birimleri ile alışverişin gerçekleşmesi gerekiyor. WTC’yi;AUD, BGN, BRL, EUR, GBP, PLN, RUB, TRY, UAH para birimleri ile satın alınabilecek.
 

Eski Tokenlar yerine yenileri geliyor

Binance üzerinde elinde aşağıdaki Tokenlerdan bulunan kişiler bu Tokenleri yenileri ile değiştirebilmek için son bir değişim turu başladı. Bu listede yer alan Tokenlar, değişime girerek yeni Tokenlar ile değişimi sağlanacak. Bu Tokenlar artık Binance üzerinde işlem yapılmayacağı için bu tokenlara sahip kullanıcılar sahip olduğu Tokenları yenileriyle dönüştürmesi gerekmektedir.
 
   Old Token.  New Token
·      LEND.         AAVE
·      KNCL.         KNC
·      REPV1.       REP
·      GNT.           GLM
·      ERD.           EGLD
·      SUNOLD.    SUN
·      ANTOLD.    ANT
·      PERLOLD.   PER
·      LOOMOLD. LOM
·      STORM.       STMX
·      AXSOLD.      AXS
·      OMOLD.      OM
·      NU.               T
·      SLPOLD.       SLP
·      KEEP.            T
 

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı