Coin Hack saldırısı ile inanılmaz oranda düşüş gösterdi

Küresel dijital varlık endüstrisi hırsızlık ve aynı zamanda saldırılar ile son 2 gündür başa çıkmaya çalışmaktadır. Metaverse coin zarara uğrayan ve güvenliği kayıp olan bir coin olarak biliniyor. Meydana gelen hack saldırısının ardından ise metaverse tokenin fiyatlarında da azalmalar meydana geldi.

Coin Hack saldırısı ile inanılmaz oranda düşüş gösterdi

Güvenliği ortadan kaldırılan bir kripto para sandbox oldu. PeckShieldAlert saldırı ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Bu sebebe bağlı olarak ise sandboxun instagramda olan hesabının ise bazı kişiler tarafından saldırıya uğrama ihtimalinin yüksek olduğunu vurguladı. Sandboxın kullanıcılara ise bu platform kapsamında etkileşim içerisinde olmamalarını tavsiye etti. metaverse coin ise bu duruma el atmak ve problemi gidermek için ise twitter a gitti. Gelen bilgiye göre ise oyun firması saldırıyı kabul etti ve hesabın başka kişiler tarafından saldırıya uğradığını dile getirdi.

Sandbox ise yapmış olduğu açıklama da ekiplerin bu konu ile ilgili araştırma yaptığını da dile getirdi. Metaverse coin ise son olan gelişme kapsamında instagramda mevcut olan hesabının belirli bir süre devre dışı kalacağımı bildirdi. Şu anda ise resmi hesapları hala ekipler tarafından kurtarılmak için çaba gösteriliyor. Şimdiye kadar ise hack sebebi ile kişilerin mağdur olduğuna dair herhangi bir bilginin ulaşmadığı haberi geldi.bu sebeple de saldırı da bulunan kişilerin hedeflerinin sandbox kullanıcıları değilde instagramdaki hesaplar olduğu ortaya çıktı.

Coin Hack saldırısı ile inanılmaz oranda düşüş gösterdi
Sndy fiyatında düşüş meydana geldi

Hack saldırısı meydana geldikten sonra fiyatlarda %1 oranından daha fazla düşüş meydana geldi. Metaverse coin 1,28 dolar oranında işlem görmekteydi.  Daha sonra ise %11 oranında ise düşüşler meydana geldi. %11 oranında azalma meydana geldiğinde ise 274 milyon dolar oldu. Sand şuan için kripto paralara bakıldığında popüler olduğu bilinmektedir.


Kripto Hack saldırısında artışlar devam ediyor

Kripto endüstrisi özelikle bu hafta çok fazla saldırılara uğramış bulunmaktadır. Solana hack ve nomad saldırısının ardından saldırılar daha fazla olmaya başladı. Saldırıların ardından ise 3,6 dolarlık olan fonun çalındığı da açıklandı.

  

SANDTRY:BNN The Sandbox Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 8.98
En yüksek 9.32
En düşük 8.92
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %