Bu 3 coine yatırım yapacaklara dikkat!

Etheryum Mergen gün geçtikçe yakınlaşıyor. Etheryum Mergen’in yaklaşması ile birlikte kripto para piyasalarında birtakım hareketlenmeler yaşanıyor.

Bu 3 coine yatırım yapacaklara dikkat!

Altcoinler yaşanan belirli başlı düşüşlere rağmen çoğu altcoin çok yüksek bir direnç gösteriyor. Uzmanlara göre önümüzdeki günlerde bazı Altcoinler de fiyat artışlarının yaşanması bekleniyor.


Kripto alanında son olarak değişiklik yapması beklenen PoW’dan PoS’a geçişte önemli rolü olan Etheryum’un hazır olduğu bildirildi. Bu yapılacak değişiklikler ile birlikte bazı Coinler’de ciddi oranda fiyat artışı bekleniyor.  Önemli Coinlerden olan Mergen ve ETH’nin fiyatlarında ciddi artışlar bekleniyor. Ancak bu coinlerin yanında bazı coinlerin daha ciddi yükseliş yaşanması bekleniyor. Bu Coinleri sizlere aktarmak gerekirse aşağıda sizlere detaylı bir şekilde paylaştık. Uzmanlar göre Etheryum Mergen’den önce yükselmesi beklenen Coinler aşağıda yer alıyor.
 

1.   Ethereum

Ethereum fiyatlarında yaşanan gelişmelerin ardından büyük bir yükseliş ivmesi yakalandığı gözlemleniyor. Ethereum fiyatları 1700 doların üzerine çıkarken, etheryum fiyatlarında bu yükselişin devamının gelmesi bekleniyor. Bu yükselmenin belirli bir zamanında ayıların devreye girmesi ile birlikte Ethereum fiyatlarında belirli bir oranda düşüş yaşandı. Ancak bu piyasaların etkisinden kurtulma ile birlikte ETH, yukarı yönlü bir fiyat artışı yaşamasa dahi düşülen fiyatların alt destek yakalaması ile birlikte güçlü bir toparlanma sürecine gireceği ifade edildi.

Bu 3 coin en iyi bahis olabilir

2.   Ethereum Classic

Son zamanların en popüler Coinlerinden bir tanesi olan Ethereum Classic, yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Fiyatlarının 50 dolar civarına ulaşması beklenen Ethereum Classic, bu yolda emin adımlarla ilerlediği gözlemleniyor. Ayıların baskılarına rağmen güçlü direnç sağlaması ile birlikte bu değerlere ulaşabilmesi tahmin ediliyor.

3.   Polygon

Listede yer alan bir başka yükselmesi beklenene Coin ise Polygon’dur. Fiyatlarında paralel bir seyir izlenen Polygon, kısa zaman içerisinde fiyatlarında bir sıçrayış hamlesi yapması bekleniyor. Şu anda fiyatları hızlı bir şekilde üst dirence doğru ilerlediği gözlemleniyor.

Sorumluluk Reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır.
 

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler