Netflix'ten yeni özellik: Çocuklarınızın ne izlediğini öğrenebileceksiniz

Netflix, ebeveyn kontrolü ve çocuk içeriklerini artırmaya devam ediyor. Gelen yeni güncellemeyle Netflix, çocukların izledikleri içerikleri ebeveynlere bildirecek.

En popüler dizi/film yayın platformlarının başında gelen Netflix, çocuklar için daha eğlenceli ve güvenli ortam sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk profili ile güvenlik ve ebeveyn denetimi imkanı sunan Netflix, günden güne çocuklar için daha fazla içerik sağlıyor.

Netflix bugün itibarıyla ebeveynlere çocuklarının ne izlediğini e-mail yoluyla bildirecek yeni bir güncellemeye geçiyor.

Mail içerisinde, çocuklarının izledikleri şeylere göre içerik tavsiyeleri, çocuklarının en sevdiği kategorileri, çocuklarının izledikleri içerikler ve ebeveynlere güvenli önerileri yer alacak. Mail, iki haftada bir olacak şekilde gönderilecek. İçerik platformlarının, çocukların güveliği denetlemek amacıyla attıkları adımlar ebeveynleri bir nebze de olsa rahatlatıyor.

Öte yandan Netflix, çocuklar için içerik portföyünü genişletmeye ve kullanımı kolaylaştırmaya da devam ediyor. Netflix'in Top 10 listesi, artık aile ve çocuk filmleri için özel bir sekme olarak yer alacak.

Netflix, Universal Stüdyosu'nun animasyon birimi ile de anlaşmasını güncellediğini duyurdu. Ülkelere göre değişebilecek içerikler olsa da, Netflix uluslararası arenada çocuklar için içeriklerini artırmayı sürdürecek gibi görünüyor.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi