Musk: Çin hükümeti kripto paraların kullanımına karşı görünüyor

Elon Musk, Çin hükümetinin kripto paraların kullanımına karşı göründüğünü söyledi.

Elon Musk, Çin hükümetinin kripto paraların kullanımına karşı göründüğünü belirtti.

Musk, katıldığı bir konferasta yaptığı konuşmada, ''Kripto paralar temel olarak merkezi hükümetin gücünü azaltmayı amaçlıyorlar. Pekin'in kripto paralara karşı olmasının sebebi bu gibi görünüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Çin'in kripto paralara karşı olmasının kesin sebebini bilemeyeceğini aktaran Musk, ''Bu tavır kısmen elektrik yetersizliklerinden kaynaklanıyor da olabilir.'' şeklinde konuştu.

ABD hükümetinin kripto para piyasasını düzenlemekten, denetlemekten kaçınması gerektiğini aktaran Musk, ABD hükümetinin kripto alanını regüle etmesi gerekip gerekmediği sorusuna, ''Ben hiçbir şey yapmayın diyorum.'' cevabını verdi.

Musk, hükümetlerin yaklaşımlarının kripto paraları ortadan kaldıramayacağını fakat gelişmeleri yavaşlatacağının altını çizdi.

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek