JPMorgan'a göre Bitcoin'de yeni yön neresi?

JPMorgan, müşterileri arasında gerçekleştirdiği ankette Bitcoin'in gelecek beklentisi ve Bitcoin hedef fiyatını belirledi. 2022'de Bitcoin kaç dolar olacak?

JPMorgan'a göre Bitcoin'de yeni yön neresi?

Bitcoin Kaç Dolar?

Bitcoin 2021 yılında büyük sükse yaptıktan sonra Nisan ayında tabiri caizse dibi boylamıştı. Daha sonrasında tekrardan yükselişe geçen ve tüm zamanların en yüksek değeri rekorunu tekrar yukarı çeken Bitcoin, en yüksek değeri olarak 69 bin etrafında şekillenmişti. 

Daha sonrasında tekrar düşüş yaşayan ana kripto para birimi düşüş yaşamış ve 39 bin dolara kadar geriledi. Şimdilerde en çok sorulan soruların başında ise bitcoin ne olur? Geliyor. 

Bitcoin Ne Olur? 

Bitcoin ne olur? Sorusu giderek yüksek sesle sorulmaya başlıyor. Bu soruların artışı kripto para yatırımı yapan kişi sayısında ise bir düşüşe neden olmuyor denebilir. Bitcoin ne olur? Sorusuna yanıt arayan kişiler sadece yatırımcılar değil. JPMorgan şirketi, yaptığı ankette müşterilerine Bitcoin ne olur? Sorusunu yöneltti. Yatırımcıların geneli Bitcoin'de yükseliş beklentisinde olduğu gibi oransal olarak şöyle sıralanıyor,

* Yüzde 41'lik bir müşteri kitlesi ana kripto para birimi BTC'nin 60 bin dolar seviyelerine yükseleceğini düşünüyor.

* Yüzde 5'lik bir dilimdeki müşteriler Bitcoin'in 100 bin dolar çevresinde olacağını düşünüyor. 
* Kalan kısımlar ise bu bölgelerde sabit kalacağı ya da düşüş yönlü olacağını dile getiriyor.

Bu görüş birliği sağlanan duruma rağmen dün FED'in şahin tutumu artıracağına inanan büyük bir kitle Bitcoin fiyatlarını baskıladı. Hatta büyük bir satış dalgasıyla birlikte dün Bitcoin fiyatları yüzde 11'den fazla düşüş gösterdi. 

1 Bitcoin kaç dolar?

1 Bitcoin fiyatı 41.740 dolar seviyesinde. 

1 Bitcoin kaç TL?

1 Bitcoin fiyatı 583900 TL seviyesinde.

Bitcoin ve altcoin fiyatlarını takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler