Coinbase kurumsal satış başkanı, kripto varlıkların benimsenmesini değerlendirdi

Coinbase Kurumsal Satış Başkanı Tejpaul, kripto varlıkların kurumsal benimsenmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Coinbase Kurumsal Satış Başkanı Brett Tejpaul, kripto varlıkların kurumsal olarak benimsenmesiyle ilgili konuştu.

ABD'li ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci'nin SALT Conference'da açıklamalar yapılan Tejpaul, Coinbase'in kurumsal müşterilerinden duyduklarını aktardı. Tejpaul, her şeyin Bitcoin'le ilgili olmadığını belirten dikkat çekici bir açıklama yaptı:

''Kurumların kafasında yanan ampul şu an daha da parlak. Söyleyeceğim tek şey, her şeyin Bitcoin ile ilgili olmadığı.''

Tejpaul'a göre, Coinbase'in kurumsal müşterilerinin yaklaşık yüzde 75'i BTC'den fazlasına sahip ve bu grubun yüzde 25'inin de en az beş kripto varlığı var.

Kurumsal müşteriler için kripto varlık saklama hizmetleri sunan Copper.co'nun satış müdürü Glenn Barber, Tejpaul'un yorumlarına eklemede bulunarak şunları söyledi:

''Dijital varlıklar, gelecek neslin sermaye piyasası fırsatıdır. Bunun da ürünlerini satmaya çalışan bir grup kripto adamın olduğu sahnede bizim gibi insanlarını gelmesini istemiyorum ancak bu, konuştuğumuz gibi inşa edilen yeni küresel ekonomi.''

Özata Denizcilik, Halka Arz Edecek ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek