Coinbase

Coinbase Küresel A.Ş. olarak bilinen, Coinbase bir faaliyet bir Amerikan şirketi olan cryptocurrency resmi fiziksel merkez olmadan uzak-ilk faaliyet değişim platformu. Şirket 2012 yılında Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından kuruldu ve Mart 2021 itibariyle ABD'deki ticaret hacmine göre en büyük kripto para borsası oldu.

Devasa bitcoin borsasının yöneticilerine şok dava! İşte detaylar...
Coinbase, Oligopol kripto borsaları arasında ilk sırada! Coinbase: Kurumsal yatırımcının Bitcoin yatırım yapma isteği artıyor!
Coinbase: ABD'de kripto para biriminde doğrudan maaş ödemeleri mümkün Coinbase: En az 6 bin kullanıcımızdan kripto para çalındı ABD hükümetiyle ittifak kargaşaya neden oluyor Coinbase/Tejpaul: Her şey Bitcoin'le ilgili değil Coinbase tahvil yoluyla 1,5 milyar dolar toplamayı planlıyor SEC, Coinbase'i dava edebilir Kripto Sektörü: Stratejideki büyük değişim ve sonuçları Coinbase bir e-posta arızasından sonra 125.000 kullanıcıyı panikletti E-spor kriptoyla buluşuyor Coinbase saldırı altında Eski bir Facebook yöneticisi, Coinbase'in yeni pazarlama müdürü oldu Coinbase, Japon pazarına Mitsubishi UFJ ile iş birliği yaparak giriyor Intel, Coinbase hissesine sahip olduğunu açıkladı Coinbase'in bilançosu beklentileri aştı Coinbase, Türkiye’de kredi kartıyla kripto para satın alımına geçiyor Kripto para vergisi tartışmasına Elon Musk da katıldı Coinbase Almanya'da başlıyor Coinbase nedir? Coinbase hakkında merak edilenler Coinbase vs Binance, kim kazanacak? Haziran ayında en çok ziyaret edilen 10 kripto para borsası Coinbase CEO'su, mayıs ayında Fed başkanıyla görüşmüş! Mayıs ayında en çok ziyaret edilen 10 kripto para borsası Coinbase Visa kartı artıkApple Pay ve Google Pay ile kullanılacak! Coinbase, DeFi uygulamaları için yeni bir tarayıcı uzantısı çıkardı Coinbase, kripto para birimi veri analiz platformu Skew'i satın alıyor