Binance’dan müjdeli haber geldi

Binance yaptığı yeni duyurular ile birlikte birçok kullanıcıya müjdeli haberler getirmeye devam ediyor. Binance son yaptığı duyuru ile birlikte artık kullanıcılar Binance Kart ile desteklenen kripto paralara Ripple’nin de dahil edildiğini duyurdu.

Ripple’nin yanında oldukça yüksek hacimlere sahip olan Shiba’nın da desteklediğini açıklamıştı. Bu duyurulardan sonra piyasalarda birtakım hareketlenmeler yaşandı. Bu hareketlenmeleri sizler için derledik.

Binance Card yeni gelen altcoinler

Toplamda 14 tane kripto paraya destek sağlayan Binance Kart, Ripple ve Shiba’da eklendi.
Binance Kart, Binance üzerinde yer alan kullanıcıların dünyanın herhangi bir yerinde olan trader harcanmasını sağlayan bir sistemdir.


Binance hesabı olan kişiler Binance kartı sahip olabilmektedirler. Visa sponsorluğunda olan bu kart Visa kartların geçtiği her alanda kripto para harcamasına destek sağlayan bir sistemdir.

SHİB topluluğu bu haberi müjde ile karşıladı

Binance üzerinde, Binance Kart ile  XRP ve SHİB’in destekleneceğini duyurmasıyla birlikte çoğu kripto para borsalarında faaliyet gösteren kişi bu haberleri müjde ile karşıladı. Alınan bu haberler sonrasında SHİB topluluğu bu haber ile ilgili Twitter hesabından paylaşımlar yapmaya başladı.
 

Binance kart kuralları

Binance üzerinde yapılan son açıklamada, Binance Kart ile ilgili şu açıklamalar yapıldı: “Yeni desteklenen kripto para birimlerini Binance Card ile harcamak için lütfen Kart Kontrol Paneli > Ödeme Önceliği > Düzenle’ye giderek tercihinize göre kripto para birimleri ekleyin, kaldırın veya sıralayın” ifadelerine yer verildi.


Binance Kart aktif bir şekilde Avrupa Ekonomik Alanı ve Ukrayna’nın mağdur olması sebebiyle kullanımına açıktır. Binance Kart bu ülkelerin kullanımında sadece 12 Token seçeneği sunulmuş olarak kullanıcılara hizmet veriyor. Bu 12 Token içerisinde 6 tane Token öncelikli olarak tanımlanması gerekiyor.

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Kişilerin yapacağı yatırımlar sonrasında site ve yazar herhangi bir şekilde sorumlu tutulamaz.
 

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı