Binance CEO’su bu Altcoin'i zirveye çıkardı

En büyük ve en güvenilir kripto para borsalarından biri olan Binance, CEO’SU tarafında bir Coin’e dikkat çekilerek o Coin’in fiyatlarında ciddi yükselmeler yaşanmasına neden oldu.

Binance CEO’su bu Altcoin'i zirveye çıkardı

Binance CEO’su Changpeng Zhao, Binance ait olan tokken olan BNB’yi övmesiyle birlikte BNB, Bitcoin karşısında yeni bir zirve yaşanmasına neden oldu. Fiyatlarında yükseliş yaşanan BNB, BTC karşısında zirve yaşadı.


Binance’ da listelenen ve yerel tokken olan BNB, yatırımcıların en büyük yatırım aracı olarak yer almaktadır. Binance ’da listelenen bu tokken, Binance’ın büyük ve güvenilir bir borsa olması sebebiyle büyük bir talebe sahip. Son olarak Binance CEO’su olan Changpeng Zhao, tarafından övülmesiyle birlikte fiyatlarında ciddi yükselişler gözlemlendi. Buna göre BNB, Bitcoin karşısında yeni bir zafer kazandı.
 

BNB, BTC karşısında zirve yaşadı

BNB, Bitcoin karşısında yeni bir zirve yaşadı. Binance CEO’su tarafında övülen ve fiyatlarında artış yaşanan BNB, dünyanın en yüksek fiyatlı kripto para birimi Bitcoin’e karşı zirve yaşamasına neden oldu.


Perşembe günü zirveyi yasayan kripto para birimi, 1.335 Satoshi ile zirveyi yaşadı.
BNB geçtiğimiz aylara göre oldukça yüksek fiyatlarda seyrediyor. BNB 12 Mayıs zirvesine göre şu anda yüzde 64 oranında daha yüksek bir değere sahip.
 Binance CEO’su bu Altcoin'i zirveye çıkardı

BNB için diğer veriler ne ifade ediyor?

Material Indicators’un açıkladığı verilere göre BNB kullanıcılar tarafından satın almaya yönelik bir baskı olduğu iddia edildi. Çoğu bireysel ve orta ölçekli yatırımcının BNB’ye olan yatırımlarını artırdığı ifade edildi. Bu nedenle BNB’nin 300 doları desteğe çevireceği  tahmin ediliyor. Bu verilerin yanında BNB|USDT çiftinin yüksek miktarda satış emirlerine maruz kalması sebebiyle 300 dolar seviyelerine gerilediği söyleniyor. Bu fiyatlarda ciddi miktarda talep olduğu için fiyatlarda volatilite yaşanıyor.
 

Sorumluluk reddi:

Bu yazımızda herhangi bir şekilde yatırım tavsiyesi yoktur. Kripto yatırımları oldukça yüksek riskli yatırımlardır. Bu nedenle yatırım yapacak kişiler bu yazıyı kesinlikle referans almaması gerekmektedir. Bu yazımızı okuyan kişilerin yapacağı yatırımlar tamamen kendi sorumluluğundadır. Yapılan kripto para yatırımları sonrasında hiçbir şekilde site ve yazar sorumlu tutulamaz.
 


 
 

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2033051.5
Satış 2033380.95
Değişim -37527.36%
Son Değer 2033216.22
En yüksek 2079646.63
En düşük 1958655.87
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler