Ziraat Bankası’ndan 1 yıl erteleme ihtiyaç kredisi fırsatı! Bu kredi fırsatı bankanın kapısında kuyruk oluşturacak

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara düşük faizli kredi verilecek. Toplamda 100 bin TL’ye kadar düşük faizle verilecek olan kredilerin 36 aya kadar taksitlendirileceği belirtildi.

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanya kapsamında her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ihtiyaç kredilerine şube üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Dijital ortamda da başvuruların açıldığı krediyle ilgili 12 aya kadar ertelemeli bir şekilde imkanlardan yararlanabileceksiniz. Binlerce kişinin şimdiden başvuru yaptığı Ziraat Bankası’nın düşük faizli kredisi için aynı zamanda yapılandırma ve ekstre erteleme imkanları da bulunuyor.

Bir yıl boyunca ertelenebilecek

Alınan kredi tutarına göre borçların bir yıl süreyle erteleneceğini açıklayan Ziraat Bankası, bu alanda da tüketicilerin yanında olmaya devam ediyor. Müşterilerine en uygun kredi paketini hazırlayan bankanın her türlü müşterisine kredi hizmeti vereceği belirtildi. Şubeden yalnızca birkaç dakikalık işlem doğrultusunda başvuru yapabileceğiniz kredi kapsamında nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.


Bir yıl süreye kadar erteleme hakkınızın bulunduğu Ziraat Bankası kredileriyle ilgili faiz oranları da oldukça düşüktür. Birçok bankaya göre düşük oranda faiz işleyen bankanın bu konuda da müşterileri tarafından tercih edildiği görülmektedir. Nakit ihtiyaçları kapsamında başlatılan kredi kampanyası için henüz herhangi bir son başvuru tarihinin ise belirtilmediği bilinmektedir.


Erteleme imkanınızın bulunduğu krediye ilişkin başvuruları mobil uygulama sayesinde de gerçekleştirmeniz mümkündür. Binlerce kişinin başvuru yaptığı krediye ilişkin birçok soru da bulunmaktadır. Kredilerin kullanım türüyle ilgili yapılan açıklama doğrultusunda yalnızca ihtiyaçlara yönelik bir tüketici kredisi alınabileceği belirtiliyor. Kendi ödeme planınızı oluşturabileceğiniz krediyle ilgili 12 ay ile 36 ay arasında vade seçeneği belirlemeniz mümkündür. 

Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi imkanı

Ziraat Bankası’nın başlattığı kampanya kapsamında tüketici kredilerinin düşük faizli bir şekilde alınması sağlanacak. Böylece müşterilerin faiz yükü altında kalmadan ana para ödemesi yaparak nakit ihtiyaçlarını karşılaması mümkün hale gelecektir. Birçok müşterinin başvuru yaptığı krediyle ilgili Ziraat Bankası tarafında başvuruların devam ettiği bilinmektedir.
Oldukça düşük faizli kredileriyle tercih sebebi haline gelen Ziraat Bankası, binlerce müşterisine kredi hizmeti sağlamaya devam ediyor. 100.000 TL’ye kadar nakit ihtiyaçları kapsamında kredi imkanı sunan banka bu alanda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Tüketici kredileri kapsamında en çok tercih edilen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.


Bir yıl süreyle erteleyebileceğiniz ekstrelerinizle ilgili düzenlemeleri banka şubelerinden gerçekleştirmenize olanak sağlanmaktadır. Herhangi bir ekstra ödeme yapmadan erteleme yapabileceğiniz kredi tutarlarına ilişkin ödeme planınızı da kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ziraat Bankası’nın geçtiğimiz günlerde başlattığı ihtiyaç kredileri ile ilgili kampanyasına hem emekliler hem de gençlerin başvurma hakkının bulunduğu belirtilmektedir.

Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı Türkiye Kamuda Tasarruf Tedbirlerini Duyurdu