Garanti Bankası müşterilerine 50 bin TL ödeme! Banka direkt ödeme yapacak!

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre yeni nakit kapsamında kredi alınmasına olanak sağlanacak. 36 ay vadeli toplamda 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan banka ödemeleri dijital ortamda gerçekleştirecek.

Garanti Bankası müşterilerine 50 bin TL ödeme! Banka direkt ödeme yapacak!

Düşük faizli kredi arayışında olan kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum ise bankalar arasında rekabeti yoğunlaştıran etkenler arasında bulunuyor. En uygun bankayı seçmek için yapılması gereken birçok analiz yöntemi bulunmaktadır. Bankaların güncel kampanyalarını takip etmek bu konu da son derece önemlidir. Garanti Bankası’nın düşük faizli kredi kampanyası ise müşteriler ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılaşama imkanı buluyor.

Üç ay ertelemeli kredi paketi

Kredi ihtiyacı duyan müşterilere yönelik yapılan paket doğrultusunda ilk ödemeleri üç aya kadar erteleme imkanı bulunuyor. Düşük faizli kredi paketi sayesinde birçok müşterisinin nakit ihtiyacını karşılayacak olan Garanti Bankası, hem dijital ortamdan hem de şubelerde kredi dönüşüm paketi ile ilgili başvuruları almaya başladı.


Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olmasıyla da bilinen Garanti Bankası, yeni dönüşüm paketi çerçevesinde nakit imkanı sağlıyor. 1.000 – 50.000 TL aralığında değişen tutarlarda 12 aydan 36 aya kadar taksitlendirme seçenekleri bulunuyor. Müşteriler kendi ihtiyaçları ve ödeme planı doğrultusunda kredi imkanından anında yararlanabiliyor.

Garanti Bankası müşterilerine 50 bin TL ödeme! Banka direkt ödeme yapacak!

Hızlı bir şekilde kredi sağlayacak olan Garanti Bankası, ödeme periyotlarının da müşteriler tarafından belirleneceğini açıkladı. Yeni dijital kredi programı çerçevesinde nakit ihtiyacı duyan müşterilerine yalnızca birkaç dakika içerisinde kredi imkanı sağlayan Garanti Bankası, müşterileri tarafından beğenilmeye devam ediyor. Düşük faizli banka denilince akla gelen bankalardan olan Garanti Bankası, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmayı sürdürmektedir.

Garanti Bankası’ndan düşük faizli kredi

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklama ile yeni kredi programının aktif hale getirildiği belirtildi. Oldukça düşük faizlerle nakit ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz banka üzerinden aynı zamanda nakit avans almanız da mümkündür. Garanti Bankası’nın başlattığı düşük faizli kredi kapsamındaki başvurular için dijital bankacılık uygulamasından formu doldurmanız yeterlidir.
Binlerce müşteri tarafından başvurulan dijital kredi paketiyle ilgili detaylar da banka tarafından verildi. Daha düşük tutarlarda kredi arayışında bulunan müşteriler için hazırlanan paket sayesinde müşterilere yardımcı olunması sağlanıyor. Garanti Bankası’nın başlattığı geri dönüşüm paketinde 36 aya kadar taksitlendirilebilecek olan krediler aynı zamanda yapılandırma seçeneğiyle de uzatılabilecek.


Toplamda 50.000 TL’ye kadar anında nakit desteği alabileceğiniz Garanti Bankası sayesinde kısa vadeli giderlerinizi kolayca karşılayabilirsiniz. Birçok kişi tarafından Garanti Bankası kredileri hem düşük faizli olmasıyla hem de ertele imkanının bulunmasıyla sıklıkla tercih edilmektedir. Nakit ihtiyacı duyan banka müşterileri hem şubeden hem de dijital ortamda geliştirilen bankacılık uygulaması sayesinde diledikleri tutarda kredi imkanlarından yararlanabilir.

Etiketler