Zama da zam! 1 Kasım’dan itibaren %18 zam geliyor

Zamların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Bir zam haberi daha geldi.

Sigara fiyatlarına zam gelmesinin ardından alkol fiyatlarına bir zam daha yapılacağı açıklandı. Yapılacak zamlarla beraber zamlı fiyatların 1 Kasım tarihinden itibaren etiketlere yansıyacağı duyuruldu. Alkolle ilgili zam kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında viski fiyatlarına 1 Kasım tarihinden itibaren maliyet zammı geleceği duyuruldu.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından resmi twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda 1 Kasım tarihinden itibaren %15 ile %18 oranında maliyet zammı geleceği açıklandı. Maliyet zammı gelmesi de etiket fiyatlarına daha yüksek olarak yansıyacak olup 1 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından yapılan paylaşımda:

“Alkole zam gelmeye devam ediyor bu şekilde devam ederse yasal tüketim dibi görecek kaçak tavan yapacak bizler işimizi devlete vergi kaybı yaşayacak buna bir dur denmeli artık” denildi.

ABD'de Republic First Bank Battı: Finans Sektöründe Kriz PatisWiss Yeni CEO’su, KAREL’de 4 Milyon Hisse Satışı Yaptı SPK, Koton Halka Arzını Onayladı Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. Halka Arz Oluyor. Mehmet Şimşek Katı Kurallar Uygulanacak dedi Ecogreen Enerji Halka Arz Edecek