Whatsapp'tan yeni güncelleme... Mesaj beğenme özelliği geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni güncellemesi ile kullanıcıları heyecanlandıran özellikler sunmaya devam ediyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni bir özelliği daha kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Yeni özellik ile kullanıcılar mesajları beğenme fırsatı sunulacak. 

Mesajlara tepki vermenin mümkün olduğu yeni özelliği Whatsapp, Android kullanıcıları için 2.21.24.8 Beta versiyonu dağıtıma soktu. 

Şirket, geçtiğimiz yıl rakibi olan Signal'deki bir özelliğe benzer olarak kaybolan mesajlar özelliğini kullanıcılara sunmuştu. 

Fakat bu kişiye özeldi ve tek tek yapılması gerekiyordu. Whatsapp'ta tüm yazışmalar kayıt dışı kalsın isteniyorsa tüm rehberle bunu tek tek işaretlemek gerekiyordu. 

Whatsapp son güncelleme ile bu özelliği kaldıracak. Tek bir yerden tüm mesajlaşmayı belli bir süreden sonra sildirmek mümkün hâle gelecek. 

Whatsapp'ın 7 gün kuralı da değişecek

Whatsapp'ın 7 gün kuralının da bu yeni güncelleme ile değişeceği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl başlayan uygulamada mesajlar 7 günün ardından kayboluyordu. Artık mesajların ne zaman kaybolacağına ilişkin süreyi kullanıcılar kendileri belirleyecek. Whatsapp bu konuda hâlâ Signal'in gerisinde. Signal pek çok tercih sunarken Whatsapp seçenekleri 24 saat, 7 gün ve 90 gün ile sınırlı tuttu.

Haftanın Kazandıran ve Kaybettiren Hisseleri Altınay Halka Arz Sonuçları Açıklandı: Yatırımcılar İçin Önemli Detay Doğanlar Grubu'ndan Sürdürülebilir Mobilya Atılımı ABD Senatosu, Kripto Düzenlemesini Değiştiren Yeni Yasayı Onayladı Bitcoin 72.000 Doları Görecek mi? Dursunbey'e Yeni Doğal Gaz Boru Hattı